Celebrity News

Milica Todorović prvi put o raskidu s Petrom Strugarom: Evo ko nas je rastavio!

Pevačica prvi put o raskidu s glumcem

Milica Todorović prvi put o raskidu s Petrom Strugarom: Evo ko nas je rastavio!

Iako se činilo da je Milica Todorović sreću pronašla pored glumca Petra Strugara, par je, na iznenađenje svih, objavio da je raskinuo vezu nakon četiri meseca. Kako se pisalo, razišli su se mirno, bez ružnih reči, a o raskidu se nisu izjašnjavali sve do sada. Milica je rešila da prekine tišinu u svom maniru i izjavila da je njihovom raskidu „kumovao konj”.

– Ćao, Pero, kako si? On je verovatno sad s konjima, šta bi on mogao sad da radi. Pera i njegovi konji. Pozdrav za Peru i konje – rekla je Milica za „Kurir”, a onda i otkrila ko ih je rastavio.

 

 

Dugo se spekulisalo o razlogu njihovog raskida, a pevačica je sada konačno objasnila sve.

– Konj je presudio. Konj nas je sastavio, on nas je i rastavio. Šalim se. Kad ne ide, onda ne ide. To je jedini emotivni promašaj koji sam imala. Nismo se slagali energetski. Ja sam na jednoj strani, on je po ceo dan s konjima i to je to – rekla je Milica.

 

Pročitajte: Milica Todorović otvorila dušu o deci - Često se zapitam da li sam zakasnila!

Prvi kontakt Milica i Petar ostvarili su na snimanju njenog spota za pesmu „Ljubav manje”, u kojem je ulogu dobio i Petrov konj.

– Producent i reditelj su se dosetili da centralna figura spota bude konj. Budući da je Petar vlasnik jednog rasnog konja, pozvali su ga. Čim je došao na snimanje i pružio ruku Milici, odmah su sevnule varnice – svojevremeno je za medije ispričao izvor blizak pevačici i glumcu.

 

Komentari (0)

Loading