Celebrity News

O novom dečku Severine Kojić bruji region, a šta on kaže na to

Iako Severina i Igor Kojić nisu potvrdili da su stavili tačku na brak, glasine o njihovom razvodu ne prestaju.

O novom dečku Severine Kojić bruji region, a šta on kaže na to

Premda zvanične potvrde nema, činjenica je da pevačica sve više vremena provodi u Hrvatskoj dok Igor na svom "Instagram" profilu objavljuje fotografije na kojima se vidi da posećuje manastire, pa se nagađa da u ovom teškom periodu utehu traži u veri.

 

 Da li je razvod Severine i Igora definitivan, još nije poznato, ali domaći mediji su, čini se, pronašli krivca za krah njihovog braka. Kako navodi magazin "Stars",  Severina ima novog dečka.  Reč je navodno o Tomislavu Voštiniću, deset godina mlađem vinaru iz Graberja Ivanićkog. Hrvatski mediji dali su sve od sebe da dođu do tačne informacije, a Severinin tim oglasio se ovim povodom.

 

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Hteli bismo da vas informišemo da se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj, na kom je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa - odgovorio je Severinin PR Davor Grgin magazinu "Index.hr"

Kako dalje navodi pomenuti portal, Severina je nedavno objavila fotografiju iz pomenute vinarije, što je dovelo do brojnih spekulacija o njenom novom emotivnom partneru, što je, kako njen tim tvrdi, potpuna neistina.

 

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ovom prilikom oglasio se i sam Voštinić za hrvatske medije:

- Jooooj, gluposti! Ma daj, nemojte me uopšte to pitati, smešno mi je - izjavio je Tomislav za "Slobodnu Dalmaciju",  a kada su ga pitali da li poznaje popularnu pevačicu odgovorio je:

- Ma sve je okej, ajde, ćao - zaključio je Voštinić, navodi ovaj medij.

Prvo pojavljivanje Severine Kojić nakon spekulacija o razvodu

I dok se uveliko piše da je njenom braku s Igorom došao kraj, Severina ne propušta kulturna dešavanja ,pa se tako pojavila i na premijeri filma "Kumek" u Zagrebu.  

 

 

Pevačica nije skidala osmeh s lica, pa su mnogi su primetila da lepa Splićanka nikad bolje nije izgledala i pitaju se da li je razlog tome nova ljubav.

Komentari (0)

Loading