Celebrity News

Najveća tajna koju Kejt i Vilijam godinama kriju od malog Džordža!

Šta to lepa Kejt i njen suprug princ Vilijam kriju od sedmogodišnjeg kraljevića?

Najveća tajna koju Kejt i Vilijam godinama kriju od malog Džordža!

Tajne kraljevske porodice najviše intrigiraju javnost, a posebno kada se radi o njihovoj deci. Koliko god Kejt i Vilijam delovali kao opušteni roditelji, ipak su prema svojoj deci zaštinički nastrojeni. Najvažnije im je da njihovi mališani budu svoji, nezavisni, a za njihovo dobro su čak spremni i da prećute neke stvari. 

Otkako je Kejt Midlton na svet donela princa Luisa, život poznatog kraljevskog para često je komentarisan, a mnogi su čak i spekulisali da im u braku više ne cvetaju ruže. Ni Kejt ni Viijam nikad se povodom ovoga nisu oglašavali, ali zato su prvi da podele i objave vest koja se tiče njihove dece. 

Jedna koju prećutkuju, nedavno je isplivala u javnost, a mi vas podsećamo šta to smerna Kejt i dobri Vilijam kriju od svog sina Džordža...

Kao sav normalan svet: Najopuštenija kraljevska porodica na svetu

Ovo je tajna koju Kejt Midlton i princ Vilijam godinama skrivaju od svog sina, princa Džordža 

Iako su veoma transparentni kada je u pitanju objavljivanje fotografija kako iz palate, tako i sa javnih događaja, Kejt Midlton i princ Vilijam žele da njihova deca prvenstveno budu deca, u potpunosti neopterećena porodicom iz koje potiču i nesvesna budućnosti koja ih čeka.

Tako je tek sada otkriveno da sedmogodišnji princ Džordž, treći u redu za nasleđivanje trona, još uvek nije svestan toga da će upravo on jednog dana, nakon dede Čarlsa i oca, postati kralj, a sve zbog lošeg iskustva koje je imao princ Vilijam.

Kraljevska porodica PRVI PUT zajedno otkako je isplivala tajna da su Hari i Vilijam POSVAĐANI, njihova lica GOVORE SVE (foto)

Naime, Vilijam se često kroz detinjstvo opirao činjenici da će upravo on jednog dana postati kralj, uprkos tome što mu je to dodeljeno rođenjem.

- Vilijam i Kejt trude se da što više odlože taj trenutak u kojem će on shvatiti koja mu je uloga namenjena, omogućujući mu normalno detinjstvo pre svega - rekla je Ketrin Mejer, autorka knjige "Charles: The Heart of a King" ("Čarls: Srce kralja").

Svetska pandemija koronavirusa zaustavila je sve redovne protokole kraljevske porodice, ali su zato Kejt i Vilijam svima dostupni putem njihovih „Instagram” naloga. Lepu vojvotkinju često možemo videti kako se bezbrižno smeška i uživa pored svog sina Džordža, iako on ni pretpostavlja da njegova majka od njega krije ovako veliku stvar. Kako li će reagovati mali kraljević kada sazna, ostaje da vidimo...

Kraljevska porodica ODBILA DA ISPUNI ŽELJU princa Harija nakon majčine smrti!

Komentari (0)

Loading