Celebrity News

Novak otkrio zašto su naslednici dali ime Tara

U čemu je simbolika

Novak otkrio zašto su naslednici dali ime Tara

Ata Images

Novak je nedavno završio takmičenje u Londonu, a kako mu sledi duži odmor, sa porodicom se vratio u Srbiju. Slobodno vreme koristi da sa suprugom Jelenom , sinom Stefanom i ćerkom Tarom obilazi domovinu. Sada su posetili planinu Taru, a teniski as je objavio prelepe fotografije i otkrio jednu zanimljivu činjenicu.

‒ Кoliko samo lepote i bogatstva nudi naša Srbija. Tara je divlja planina koja skriva svoje tajne sve dok ne dođete do nje i pokažete joj veliko divljenje. Jezera Perućac i Zaovine, istorijska reka Drina koja moćno teče i očarava svakog ko je ugleda. Zahvalni smo na zajedničkom,porodičnom vremenu i radujemo se daljem istraživanju bisera naše divne zemlje ‒  napisao je Novak i dodao da je lepota ove planine jedan od razloga što je njihova ćerka ponela ovo ime.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

‒ Naša ćerka je delimično dobila ime zbog ovog mesta i lepote divlje prirode ‒ napisao je Novak a oglasila se i njegova supruga Jelena.

 

 

‒  “Blago onom koji ume šumor šume da razume. Ovde niko ne može biti tužan.” Vukovi, divokoze, mrki medvedi, Pančićeva omorika... al jedna je neustrašiva Tara ‒  napisala je Jelena.

Komentari (0)

Loading