Celebrity News

U jeku priča o Severininoj novoj vezi: Prvi put se oglasio Igor Kojić

Prekinuo tišinu

U jeku priča o Severininoj novoj vezi: Prvi put se oglasio Igor Kojić

Premda nema zvanične potvrde da je braku Severine i Igora Kojića došao kraj, činjenica je da mnoge stvari bude sumnju da među njima postoje problemi. 

O neverstvu fatalne pevačice ne prestaje da se piše, a nagađalo se da je njen novi izabranik Tomislav Voštinić, mladi vinar  iz Graberja Ivanićkog. O je te navode demantovao i istakao da je sa pevačicom u prijateljskim odnosima.

– Severina i ja smo dobri prijatelji. Za nju imamo samo reči hvale. Tačno je da je dolazila kod mene u vinariju, ali nije bila sama. Bilo je tu još dosta ljudi. Između nas dvoje se ništa nije desilo. Meni je sve to što čitam po novinama smešno. Razumem da je njen život interesantan medijima – izjavio je pre nekoliko dana Tomislav za “Informer”.

Pročitajte: Otkrio ono što sve zanima - Keba prvi put o razvodu Igora i Severine

 

Za to vreme, Severinin suprug Igor Kojić na svom "Instagram" profilu objavljuje fotografije na kojima se vidi da posećuje manastire, pa se nagađa da u ovom teškom periodu utehu traži u veri.

Sada je prvi put rešio da prekine tišinu, pa je na" Instagramu" objavio poruku koja je sve navela da se zapitaju da li su on i Severina izgladili odnose.

Pročitajte: Prvo pojavljivanje Severine Kojić nakon spekulacija o razvodu!

 

 

– Raspravljati o poluistinama je poput ubijanja komaraca na obrazu. Možda ih ubijete ili ne, na kraju je sigurno samo to da ćete se ošamariti – napisao je Igor.

Komentari (0)

Loading