Celebrity News

Džordž Kluni teška srca priznao: Napravili smo glupu grešku u odgajanju dece!

Holivudski zavodnik priznao je da su nparavili grešku u koracima u vaspitanju dece. Evo o čemu se radi...

Džordž Kluni teška srca priznao: Napravili smo glupu grešku u odgajanju dece!

Da li je se Džordž samo našalio ili je mislio krajnje ozbiljno, saznajte u nastavku...

Holivudski glumac Džordž Kluni nasmejao je fanove širom sveta nakon što se u jednoj američkoj emisiji našalio rekavši da su on i njegova supruga Amal Kluni napravili ozbiljnu grešku u odgajanju svojih trogodišnjih blizanaca Aleksandra i Ele.

Amal šokirana i zabrinuta: Džordž Kluni povukao radikalan potez

Evo o čemu se radi...

Holivudski glumac gostovao je u emisiji Jimmy Kimmel Live! kako bi promovisao svoj novi Netflix film - The Midnight Sky, ali je se pored karijere, osvrnuo i privatan život i porodicu. 

Iako je sve zanimalo kako se on snalazi u ulozi roditelja, niko ipak nije očekivao da če biti toliko iskren. Glumac je otkrio da njegova deca, uprkos godinama, znaju veoma dobro italijanski jezik, a da ga on i Amal ne znaju. Ispričao je i koliko je i zbog čega to nezgodno.

Da li Džordž Kluni zaista ima vanbračnu ćerku: Evo šta je istina!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ Germany (@gq_germany)

- Napravili smo glupu grešku. Dali smo im oružje zvano - italijanski jezik. Govore ga tečno sa tri godine, a ni ja ni supruga ne znamo da pričamo ovaj jezik - rekao je i pojasnio gde trenutno nastaje problem.

- Ja im kažem da odu da očiste sobu, a oni odgovore: 'Eh, papa stranzo'. Na to mogu samo da pitam `šta?` - ispričao je i našalio se na svoj račun kako je on iz Kentakija da je njemu i engleski drugi jezik.

Džordž je sa gledaocim podelio i kako mu se to tokom pandemije promenio živo. Kako je objasnio, sam je morao da obavlja kućne poslove kao što je pranje veša, podova i sudova. Na pitanje voditelja Džimija Kimela da li je u ovim kućnim zadacima bio uspešan odgovorio je:

- Verovatno ne, ali barem sam neko vreme bio zaposlen. I nisam ulazio u sobu u kojoj su deca koja govore italijanski - nasmejao je još jednom glumac sve.

Džordž Kluni demantovao glasine da se razvodi od Amal

Komentari (0)

Loading