Celebrity News

Marina Tucaković: Duša me boli što brata Džeja nisam mogla da ispratim

Zbog lošeg zdravstvenog stanja nije mogla da se oprosti od prijatelja

Marina Tucaković: Duša me boli što brata Džeja nisam mogla da ispratim

Legendarni pevač Džej Ramadanovski, koji je preminuo u nedelju, 6. decembra, sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Na večni počinak,osim članova porodice, ispratili su ga brojni prijatelji i poštovaoci njegove muzike. Ipak, njegova dugogodišnja prijateljica i autorka njegovih najvećih hitova Marina Tucaković zbog lošeg zdravstvenog stanja nije pristustvovala sahrani.

Mirjana Bobić Mojsilović: Džej je metafora života

Ata Images

 

 

- Žao mi je što mog brata Džekija nisam mogla da ispratim na večni počinak. Duša me boli! Ne smem da mrdam nigde iz kuće zbog mog zdravstvenog stanja. Niti negde idem, niti mi ko dolazi. Jedino izađem kada primam terapiju ili idem kod lekara. Ni moj Futa zbog mene nije mogao da ide na Džejovu sahranu -  rekla je Marina za "Stars" i još jednom podsetia zašto je legendarni pevač bio omiljen.

Adil se u suzama oprašta od Džeja: Nedostaješ mi, oprosti mi što sam bio ljut!

- Da me je slušao, mogao je još da poživi. On je bio naše malo čudo. Svi smo ga voleli jer je bio neposredan, prijatan, izuzetno muzikalan, human... Pomagao je rodbini, prijateljima i svakome ko bi mu se obratio za pomoć. I meni se našao kad god mi je bilo potrebno. Svojom muzikalnošću i genijalnošću inspirisao je Futu i mene da mu pravimo sve one divne pesme. Džej je jedan od retkih koji je iz nas izvukao najdublje emocije - istakla je Marina.

Komentari (0)

Loading