Celebrity News

Gde je nestao glamur: Kako izgledaju Megan i Hari kad misle da ih niko ne gleda?

Megan i Hari započeli su novi život u Kaliforniji, a nove fotografije šetnje Beverli Hilsom mnoge su oduševile...

Gde je nestao glamur: Kako izgledaju Megan i Hari kad misle da ih niko ne gleda?

Nakon što je u svojoj ispovesti priznala da je doživela spontani pobačaj, Megan Markl ponovo se povukla iz javnosti. S Harijem živi skroman život u Kaliforniji, a radoznali prolaznici i fanovi nemaju baš često priliku da ih vide u opuštenom izdanju.

Photo by: Pool / Pool / Getty Images Entertainment via Guliver

 

Megan i Hari - Opuštena šetnja Beverli Hilsom 

Često eksponiranje nije ono što ih zanima, pa je zato njihovo nedavno pojavljivanje zaintrigiralo javnost. Pre nekoliko dana viđeni su u opuštenoj šetnji kalifornijskim ulicama, daleko od glamura i kraljevskih protokola. 

Megan Markl koja ume da zablista na crvenom tepihu, ništa manje nije privlačila pažnju i u ovoj kežual odevnoj kombinaciji. Za šetnju sa suprugom Harijem odabrala je trendi kaput koji već decenijama ne izlazi iz mode. Kožne čizme takođe su odličan odabir za udobnost, dok je bivši vojvoda ovog puta bio nešto laganije obučen. 

Reakcija kraljevske porodice na Meganin pobačaj - Podrška ili osuda?

Neizostavan deo njihovog autfita bile su i zaštitne maske, savršeno ukombinovane s ostalim odevnim komadima. Osim dobrog izgleda, pokazali su i veliku odgovornost prema zajednici. 

– Svi smo videli kako se u zajednicama preduzimaju mere. Kako možemo da ustanemo jedni za druge. Kada su se programi za dečji ručak zaustavili, videli smo kako se naše komšije brinu da ta deca ipak dobiju hranu. Večeras slavimo ove tihe junake – za neke znamo, a nekima aplaudiramo izdaleka. Znamo vrednost hrane, da je to izvor života. A u trenucima krize, topli obrok može da učini da se osećamo prijatno, baš kao i preko potrebni zagrljaj, posebno u odsustvu ljudskog kontakta zbog fizičke distance koje se svi pridržavamo – rekla je nedavno Megan Markl...

Megan i Hari na predivan način obeležili sećanje na Lejdi Di

Megan i Hari - Božić u krugu porodice 

Megan i Hari, koji grade samostalnu priču van okrilja kraljevske palate, katolički Božić provešće u svom novom domu u Santa Barbari. Na tradicionalnom ručku ugostiće Meganinu majku Doriju Ragland i sve bliske prijatelje i porodicu. Prošlogodišnje praznike njih dvoje proveli su sami u Kanadi, što ovoga puta neće biti slučaj.

Megan će se potruditi da svima ulepša praznik pa će, na radost svih, na svečanu trpezu servirati i svoj omiljeni voćni specijalitet.

Komentari (0)

Loading