Celebrity News

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger: Savršeno mesto za novo poglavlje

Praznici u porodici slavnih sportista odavno su počeli, budući da su se dogovorili da podjednako obeležavaju i katolički i pravoslavni Božić, a posebno uzbuđenje ove godine donosi im činjenica da se baš u ovom periodu upoznaju sa svojim novim domom u Vestendorfu... Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger nisu puno oklevali već su za stvaranje najlepših uspomena izabrali divan dom u kom će uživati sa svojim naslednicima...

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger: Savršeno mesto za novo poglavlje

Praznična euforija svuda je oko nas, pojavila se možda već s prvim ukrasima na gradskim ulicama, ali u porodici bivše najbolje teniserke sveta Ane Ivanović (33) ove nedelje nije u vazduhu samo iščekivanje praznika. Baš kao i svakoj drugoj porodici koja praznike obeležava i po katoličkim običajima, Božić je odavno stigao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Sudeći po poslednjim fotografijama koje stižu od lepe Ane i njenog supruga Bastijana Švajnštajgera (36), spremni su u potpunosti. Poslednja praznična kupovina uveliko je obavljena, a otkako su ponosni roditelji dva dečaka od posebnog im je značaja da božićne i novogodišnje praznike obeleže na adekvatan način, kako bi Luki i Leonu priuštili pravi doživljaj koji ovi dani nose sa sobom.

Naravno, ovogodišnji praznici ipak će za porodicu slavnih sportista biti drugačiji od mnogih prethodnih i prema nekim drugim faktorima. Pored toga što, baš kao i svaka druga porodica na svetu, moraju da praznični duh prilagode aktuelnoj pandemiji koronavirusa zbog koje verovatno ne mogu da budu baš sa svima onima s kojima bi to u ovim trenucima želeli, ove godine punu pažnju s praznične atmosfere sigurno im skreće i činjenica da su u središtu velike selidbe. Naime, njihov dugonajavljivani prelazak u austrijski gradić Vestendorf konačno može da se realizuje.

Ana Ivanović uživa u izobilju - Samo jedan je put do istinskog bogatstva! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger  Ljubavno gnezdo za svijanje najlepših uspomena

Kako je nedavno najavljeno, kao dan njihovog ulaska u velelepnu vilu planiran je upravo katolički Božić, odnosno 25. decembar. Od svih poklona koje su Ana i Bastijan pripremili za taj praznik, sigurno nema boljeg od novog porodičnog gnezda. Raskošna vila u podnožju Alpa ima oko 400 kvadratnih metara, bazen, fudbalski i teniski teren. Međutim, od svih obaveza u vezi sa useljenjem u jedan tako veliki objekat, što sigurno podrazumeva dosta posla, Švajnštajgerovi nisu zaboravili da okite jelku, a tokom prvih dana svog života u novom domu sigurno će uživati u savršenoj božićnoj atmosferi koju mestašca poput Vestendorfa znaju da ponude.

Ana i Bastijan raduju se što će praznike provesti na snegu, u zimskoj idili, a kao veliki ljubitelji skijanja, sigurno će uživati na obližnjem skijalištu, koje važi za jedno od najboljih i najpopularnijih u Austriji. Kada nije na snegu, ova popularna četvoročlana porodica voli da je skupa u intimnoj kućnoj atmosferi. Ovih dana se upoznaju sa svim uglovima novog gnezda, a Ivanovićeva ne krije da sve redovnije i sve bolje usavršava svoje kulinarske sposobnosti.

Istančan stil: Ana Ivanović u trendi cipelama koje i vojvotkinja Kejt obožava (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ona je probala nekoliko novih recepata koji savršeno idu uz praznike, a uprkos tome što je oduvek zagovarala isključivo zdravu ishranu koju mališanima želi da usadi već sada, rešila je da ih obraduje i brojnim poslasticama. Božić će se u ovoj kući, inače, proslavljati dvaput. Ana je, naime, prihvatila da zbog veroispovesti svog supruga obeležava katoličke običaje, baš kao što se pre mesec dana pohvalila da slavi njihovog Svetog Nikolu, ali, isto tako, Bastijan se odomaćio sa tradicijom pravoslavnog Božića koji sledi u januaru.

Oni uživaju u svakom svečanom danu i trude se da ispoštuju sve praznike. Ani je posebno bitno da njeni sinovi poštuju tradiciju koju nalaže Bastijanova vera, ali i njena. U njihovom domu nema deljenja čiji je koji praznik, već se svi podjednako slave. Zbog toga je ovaj period posebno radostan u njihovom domu, pa nakon što proslave sve katoličke praznike, jedva čekaju januar i pravoslavni Božić, koji takođe obeležavaju baš kako običaji nalažu – nedavno je objasnio jedan njihov zajednički prijatelj.

Ostaćete bez daha: Dom Ane i Bastijana prava je oaza harmonije i luksuza

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Kako je takođe rekao, naročito im je stalo da se njihovi naslednici Luka i Leon što bolje upoznaju sa obema tradicijama, a to dečacima podrazumeva dvostruku radost kada nastupi ovaj deo godine.

Osim što će Anini sinovi upoznati dve vere, tradicije i kulture, bivšoj teniserki važno je da budu svesni i obe strane svog porekla. Iako sada žive na nemačkom govornom području, Ana će gledati svaku priliku da u budućem periodu što bolje upoznaju Beograd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger - Savršeno mesto za novo poglavlje

Selidba u idilični Vestendorf za Anu i Bastijana više je od novog doma. Otvaranje novog poglavlja u svom braku vide i kao dobar način da iza sebe ostave velike karijere koje su napravili i okrenu se novim izazovima, roditeljskim ali i profesionalnim. Vestendorf se zbilja čini kao mesto koje će im omogućiti mir koji im je za tako nešto potreban, s tek nešto više od hiljadu stanovnika. Među komšijama će, međutim, imati dosta ljudi koji su bogati baš poput njih i koji su u ovaj gradić došli sa sličnim motivima.

Komentari (0)

Loading