Celebrity News

Ana i Predrag Rajković: Manekenka otkrila tajnu suprugovog uspeha

Ana i Predrag Rajković odlučili da zbog sinova Tadije i Relje novogodišnje praznike dočekaju u toplijim krajevima.

Ana i Predrag Rajković: Manekenka otkrila tajnu suprugovog uspeha

Naš fudbalski reprezentativac i igrač francuskog „Remsa“ Predrag Rajković sa suprugom i sinovima već nekoliko dana uživa u sunčanom Dubaiju. U toplije krajeve su se ove zime zaputili, kako kaže njegova supruga Ana, zbog sinova Tadije i Relje

– Ovde smo već četiri, pet dana i odlučili smo da dođemo zbog dece, jer ove godine nismo letovali onako kako smo želeli. Ja sam kao što vidite i izgorela, iako nije toliko vruće, tokom dana je oko 27 stepeni, ali pošto non-stop pravimo kule od peska to se nije moglo izbeći.More je hladno pa samo hrabri plivaju.–

 

 

U te hrabre ne spada njen suprug, naš reprezentativac koji je odmah dobacio: 

– Ja sam zimogrožljiv, za mene je voda hladna, ne ulazim.  


Ana i Predrag Rajković su skladan par, manekenka otkrila tajnu uspeha suprugovog uspeha

Rajković je kazao da se njegov tim u prvom delu sezone i nije najbolje pokazao ali da se nada da će utisak popraviti u nastavku sezone i priželjkuje da će se naći u prvih deset timova na tabeli. Kako je istakao, prošle godine bili su na šestom mestu.  

– Prošle godine je žena bila na tribinama! – otkrila je Ana u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji u koju se sa suprugom uključila telefonski s broda na kojem uživaju.

Predrag se složio da je mnogo više motivisan kada je u publici njegova porodica. 

Ana Rajković: Imam dva dečaka, volela bih još dve devojčice

 

 

Predrag je istakao i da se svi fudbaleri nadaju da će uskoro igrati pred punim stadionom, jer iako su se do sada navikli na nova pravila u skladu s protivepidemijskim merama, bez punih trbina to jednostavno nije to.

Ana Rajković kazala je da njihovi mališani starosti dva i 17 meseci uživaju u letovanju, a na pitanje Boška i Aleksandre pomaže li Predrag oko dece, rekla je: 

– Pomaže tokom dana, kada je tu, ali s obzirom na to da je najčešće zauzet treninzima i utakmicama, mama može sve! Tata spava i odmara se – rekla je Ana. 

 

 

Rajkovići će u Dubaiju uživati još dva – tri dana, a onda će Novu godinu dočekati u Remsu, dok će u Beograd moći da dođu tek u martu. 

– Mnogo su mi sada naporna putovanja. Deca su mala, sve mnogo duže traje, moramo sve vreme da nosimo masku... Kada pomislim da nas sve to čeka za dva dana kada se budemo vraćali... Nisam srećna – rekla je nasmejana Ana. 

 

Komentari (0)

Loading