Celebrity News

Keba o razvodu sina Igora: Sumnjam da će cela moja porodica biti na okupu

Keba o razvodu sina Igora nerado govori. Pevač ne želi da se meša u život svog sina, ali sumnja da će ove praznike provesti svi zajedno.

Keba o razvodu sina Igora: Sumnjam da će cela moja porodica biti na okupu

Osim što je godinu iza nas obeležila pandemija koronavirusa, obeležile su je i mnoge ljubavi koje su se završile i brakovi koje je zapečatio razvod.

Ipak, čini se da se najviše govorilo o braku Severine i Igora Kojića. Iako nisu zvanično potvrdili da su se razveli, mnogi njihovo ponašanje tumače kao da je ljubavi došao kraj.

Govorilo se i da je pevačica krenula dalje s emotivnim životom, te da je sreću pronašla pokraj Tomislava Voštinića. Ipak, on je to lično demantovao.


Keba o razvodu sina Igora nerado govori, ali sumnja da će ove praznike provesti svi zajedno

 

 

– Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cela moja porodica biti na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam šta se u njihovom braku događa. Ne pričam s njima! Niti se trebam mešati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza, pa često nije kod kuće. Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj. Ne znam da li planira dolaziti u skorije vreme, ali to je njena stvar – odgovorio je Severinin svekar za “Srpski telegraf” i još jednom istakao da ne želi da odgovara u ime sina i snaje.

story

 

 

– Moj sin i snajka imaju svoj život. Njih morate pitati hoće li u Beogradu biti za praznike. Ne mogu odgovarati umesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja.

 

Komentari (0)

Loading