Celebrity News

Nikol Šerzinger: U čeljustima bulimije

Nikol Šerzinger u javnosti je otkrila mnoge svoje beauty rituale, a sve je iznenadila priznanjem da je s vremenom naučila da prihvati svoje telo, budući da je patila od bulimije...

Nikol Šerzinger: U čeljustima bulimije

Teško je poverovati da se najatraktivnija članica nekadašnje grupe “Pussycat Dolls” Nikol Šerzinger (42) ikada borila s manjkom samopouzdanja.

Nikol Šerzinger - U kandžama nezadovoljstva

Dok je posmatramo na fotografiji, kako zadovoljno pozira i pokazuje blistav ten i besprekornu figuru, malo ko od nas bi pretpostavio da je prelepa muzička zvezda kao tinejdžerka bila nezadovoljna svojim telom.

Danas mnogo više prihvatam svoje telo. Oduvek sam bila jako kritična prema sebi, a s 14 godina sam počela da trčim. Usred noći bih izašla iz kuće i trčala jer sam bila uverena da moram da budem mršavija i da moja bedra moraju da izgledaju baš onako kako sam zamislila – ispričala je pevačica koja je rođena na Havajima, a odrasla u Kentakiju. Pre nekoliko godina ona je priznala da se borila s bulimijom. Iako je danas potpuno zdrava, bulimija je na njoj ostavila traga.

Isklesani trbušnjaci Nikol Šerzinger i njenog novog dečka opaka su kombinacija (foto)

Osećala sam se potpuno zarobljeno i bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene. Veliki deo toga događao se u vreme kad sam bila u grupi “Pussycat Dolls”. Imam mnogo obožavalaca i nisam htela to javno tada da otkrivam jer me bilo sramota. Ali kad sam konačno javno o tome progovorila, shvatila sam da je to pomoglo mnogima – ispričala je Nikol koja je pored toga otkrila i glavnu tajnu njenog besprekornog porcelanskog tena, kao i sjajne kose. Reč je o svakodnevnom korišćenju kokosovog ulja.

– Kokosovo ulje koristim za sve. Za lice, telo, mažem ga na krajeve kose, čak ga koristim umesto dezodoransa – otkrila je zgodna crnka koja je objasnila da prirodno ulje takođe koristi u kuhinji jer je mnogo zdravije od većine jestivih ulja.

Šuška se: Nikol Šerzinger se vratila muškarcu njenog života?

Nikol Šerzinger - Rituali i blagodeti za lepotu

Ovo ulje daje energiju umesto da se skladišti u telu, pa ga mnogi nutricionisti preporučuju ne samo za kuvanje i prženje već i kao glavni sastojak za dresinge. Dobro je za negu lica i to ne samo za vlaženje i ishranu dermisa već i za probleme kao što su ekcemi, psorijaza, čak i akne.

Nikol je takođe otkrila da često pribegava kućnoj nezi, umesto da svoje rituale obavlja po salonima i kozmetičkim centrima.

– Omiljena mi je maska za lice od banane i avokada. Hrani moju isušenu kožu, pa je držim po pola sata na koži, i to nekoliko puta nedeljno. Posebno pribegavam malim ritualima nege otkad je počela pandemija koronavirusa jer smatram da je to najbezbedniji način da se dodatno negujem, a ni koža lica mi nije preterano zahtevna – rekla je pevačica čija se imovina danas procenjuje na više od 14 miliona dolara.

ČARI FITNESA U 4. DECENIJI: Nikol Šerzinger zategla zadnjicu i ostavila fanove bez daha! (foto)

Nikol Šerzinger obožava mirisne sveće i esencijalna ulja 

Ona je objasnila da preko svake maske koju koristi u isto vreme upotrebljava masažer za lice, kako bi stimulisala penetraciju aktivnih sastojaka. Takođe, masažerima uspeva da eliminiše naduvenost podočnjaka. Nikol je rekla da od masažera za lice najradije upotrebljava roler od žada. Za kožu tela koristi pilinge.

– Mrtve ćelije na dermisu tela najradije skidam tokom tuširanja, kada se pilingujem od glave do pete, posebno stopala. Piling koji koristim je uvek na bazi aktivnog uglja, koji je moj omiljeni sastojak. Takođe, koristim lufa rukavicu da dodatno skinem svaki ostatak mrtvih ćelija, kako bi koža mogla da mi “diše”. Time se otkriva sloj savim mlade nove kože koja tako mnogo bolje izgleda. “Suvo četkanje” mi takođe poboljšava mekoću kože na telu – rekla je Nikol i otkrila da je veliki fan prijatnih mirisa koji na nju deluju blagotvorno.

Da li neko bolje nosi crvenu haljinu od Nikol Šerzinger? (foto)

Kupatilo mi je puno mirisnih sveća, esencijalnih ulja i svežeg cveća. Na mene terapeutski deluju mirisi lavande i ruže. Moji losioni i kreme za telo uvek sadrže jedan od ova dva mirisa – istakla je pevačica.

Komentari (0)

Loading