Celebrity News

Šarlin od Monaka: Princezin poziv upomoć

Graciozna Šarlin od Monaka, supruga jednog od najbogatijih svetskih monarha obrijala je glavu, što je po mnogima još jedan dokaz da joj u braku ne cvetaju ruže, te da je duboko nesrećna i nezadovoljna svojim životom...

Šarlin od Monaka: Princezin poziv upomoć

Prava je retkost princezu Šarlin od Monaka (42) videti nasmejanu. Uprkos gracioznom držanju, upečatljivom i unikatnom stilu odevanja, njene tužne oči i hladan izraz lica prvi dolaze do izražaja, zbog čega je dobila nadimak “žena bez osmeha” i “najtužnija princeza na svetu”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vorsten (@vorsten_nl)

Šarlin od Monaka - Odmetnica plave krvi? 

Spekulisalo se o razlozima ovakvog ponašanja nekadašnje plivačice i uvek se dolazilo do zaključka da je za to zaslužan njen suprug, princ Albert II, koji je još na početku zabavljanja imao afere s drugim ženama, dok je o njegovim neverstvima, neposredno pred venčanje, progovorila i njegova ljubavnica Nikol Kost. Ona je obavestila javnost da s princem ima dvoje vanbračne dece, što je po pisanju medija ozbiljno potreslo buduću nevestu, koja je ubrzo donela odluku da okonča veridbu i zauvek ostavi Alberta.

Pričalo se da je čak tri puta pokušala da pobegne iz palate, a da joj je prinčevo obezbeđenje oduzelo pasoš i nije joj dalo da ode. Na venčanju je plakala, što je kasnije pravdala prevelikim uzbuđenjem. Ono što ni ona ni njen izabranik nisu uspeli da objasne jeste to zašto su tokom medenog meseca odseli u različitim hotelima.

Sve je ukazivalo na to da su lošu vezu pretvorili u još gori brak i da je lepotica poreklom iz Južne Afrike prećutno postala zarobljenica zlatnog kaveza. Njen zamišljen izraz lica bez osmeha tumači se kao gorko nezadovljstvo, a skorašnji postupak kao zov upomoć. Naime, na prvoj u nizu novogodišnjih priredbi Šarlin se pojavila napola obrijane glave, čime je privukla veliku pažnju javnosti i pokrenula pitanje da li je nezadovoljstvo u braku dovelo do toga da svoju divnu, uvek lepo isfeniranu bob frizuru zameni skinhed fazonom. Reakcije na novi princezin izgled su različite, dobar deo njih tvrdi da je reč o velikoj hrabrosti i potrebi za autentičnošću, ipak većina se slaže da je ovo još jedan vapaj i dokaz njene velike tuge.

Princeza Šarlin od Monaka u razigranom autfitu koji je laskao njenoj figuri

Šarlin do Monaka - Nekada je jednostavno teško nasmešiti se

U jednom od intervjua Šarlin je, doduše, priznala je da joj je u poslednje vreme sve teže da pronađe razlog za sreću, ali da to nema veze s lošim životom pokraj Alberta. Njena tuga, navodno, proizlazi iz toga što joj je otac prošle godine imao tešku operaciju, dok takođe ne može da se oporavi od smrti dvojice prijatelja, koji su preminuli u razmaku od nedelju dana.

Ljudi često, ne znajući šta stoji u pozadini, brzopleto zaključuju i još brže postavljaju pitanje: ”Zašto se ona ne smeje na fotografijama?”. Nekada je jednostavno teško nasmešiti se. Malo je onih koji su upućeni u to, ali prošla godina je bila emotivno vrlo naporna za mene – rekla je Šarlin i dodala da je njen zamišljen izraz lica posledica i toga što joj porodica i prijatelji iz Južne Afrike mnogo nedostaju.

Privilegovana sam životom koji imam, ali tužna jer nisam u poziciji baš uvek da se nađem na raspolaganju svojoj porodici i prijateljima.

Arapska princeza Anika Božić za "Story" otvorila vrata svoje čarabne vile na plaži (foto)

Šarlin od Monaka - Jedna od najlepših princeza na svetu nastoji da odagna nezadovoljstvo uz igru sa svojim mališanima...

Kao i sva deca, umeju da budu naporni i pokažu netrpeljivost jedno prema drugome, međutim vole da razgovaraju sa mnom, sve ih zanima i dosta su napredni. Već govore dva jezika, engleski i francuski, dok su takođe puni samopouzdanja i poseduju posebnu unutrašnju snagu i volju da slobodno izraze mišljenja i osećanja. Budući da njihov otac i ja dosta putujemo i vodimo ih sa sobom, postali su prilagodljivi. Učimo ih da je dom tamo gde smo mi. Čudesno je pratiti njihov razvoj – ispričala je princeza, koja je zatim duhovito opisala jedan dan u svom domu.

Moj posao započinje kada se deca vrate iz škole. Do tada su pod Albertovim nadzorom, on ih vozi na časove. Večernji sati su nam prepuni aktivnosti. Ako smo sami, često se svađaju ko će da spava sa mnom. Vole da se popnu u naš krevet i tako se na skučenom, malom prostoru nađemo nas troje, a neretko nam se pridruže naši psi Popi i Harli – kazala je Šarlin.

Odnos između princeze Šarlin i princa Alberta možda najbolje odslikava njegova rečenica kojom je opisao šta najviše voli i ceni kod svoje supruge. Uz sve komplimente koji se jednoj dami mogu uputiti, rekao je:

– Shvatio sam da je ona neverovatno otporna.

Komentari (0)

Loading