Celebrity News

Ilda Šaulić: Šta je zasenilo magične praznike u Americi

Kao što je u nedavnom razgovoru za magazin "Story" rekla, Ilda Šaulić je praznike neplanirano provela u Americi sa suprugom Bojanom i ćerkom Emom.

Ilda Šaulić: Šta je zasenilo magične praznike u Americi

Ata Images

Ilda Šaulić uživa u sezoni praznika, a ove godine ih je neplanirano provela u Americi s ćerkom Emom i suprugom Bojanom. Ipak, odmah po sletanju dočekalo ih je iznenađenje- snežna oluja koja je potpuno blokirala saobraćaj, pa su dva dana proveli zarobljeni u Nju Džerziju.

– Odmah po sletanju bili smo dva dana zarobljeni u Nju Džerziju, jer je čitav Njujork bio u kolapsu zbog snežne oluje. Tek kada se to smirilo, otišli smo da obiđemo grad, ali ostali smo kraće od planiranog zbog Bojanovih obaveza u Vermontu, što je bio osnovni povod za naše putovanje”, rekla je Ilda i dodala da je dočekala praznike u pravoj idili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Ilda Šaulić- praznici u Americi u malom ali odabranom društvu

– Bojan ima stan u Sent Albansu, živopisnom američkom gradiću poput onih iz romantičnih komedija s božićnom temom. Na centralnom trgu su klizalište, gradska skupština, jedna biblioteka, nekoliko čajdžinica… Sve je dekorisano još za njihov Božić, svuda se čuje muzika, imaš osećaj kao da živiš na Holmark kanalu. Ema je s tatom išla da iseku jelku, okitili smo kuću, bilo je samo nas troje, jer neki od prijatelja zbog snega nisu mogli da dođu. Dočekali smo tako 2021. po našem vremenu, a po njihovom smo zaspali pre ponoći”, kroz smeh je rekla pevačica za "Objektiv" i otkrila kako se njihova porodica zabavila za praznike

Pročitajte: Ilda Šaulić o teškom periodu: I u najgorem tražim tračak nade

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

– Uveče smo izašli u šetnju, u parku ima bina koja je natkrivena i na kojoj nema programa, ali smo mi na njoj nastupali. Ja sam recitovala, Bojan je pevao pesmu Riblje čorbe, dok je Ema bila zadužena za moj repertoar, pa je otpevala „Stani, dušo”. Uprkos ograničenom kretanju, pro- veli smo se fantastično. I Božić smo proveli porodično, Ema nam je bila položajnik, ali sad smo se uželeli sunca, tako da ćemo se spustiti do Floride čim budemo mogli – zaključuje Ilda.

Komentari (0)

Loading