Celebrity News

Milica na putovanju s poznatim glumcem, uživa u njegovom zagrljaju (FOTO)

Milica Pavlović na putovanju uživa u društvu poznatog glumca Vuka Kostića... najnovije fotografije oduševile su domaću javnost, a i vas će...

Milica na putovanju s poznatim glumcem, uživa u njegovom zagrljaju (FOTO)

Nakon stresnog perioda, Milica Pavlović odmara na Mokroj gori u društvu bliskih prijatelja.  

Milica Pavlović na putovanju s miljenikom ženske publike

Nakon što se navršilo 40 dana od smrti njenog voljenog deke Vladimira, Milica je odlučila da je vreme da se opusti u društvu bliskih prijatelja i na trenutak zaboravi na sve što joj je stvaralo bol i tugu. Najbolje rešenje za to svakako je putovanje u prirodu...

U ovoj zanimljivoj avanturi, društvo joj pravi glumac Vuk Kostić i muzičar Dejan Petrović, a kako uživaju pevačica je pokazala na svom „Instagram” nalogu.

- Ekipa - napisala je Milica koja se u potpunosti prepustila čarima Mokre Gore. Sve je dokumentovala fotografijama koje su oduševile njene pratioe, a ni Vuk nije ostao ravnodušan. 

- Dobrodošli dobri ljudi - napisao je Kostić ispod Miličine fotografije, dok su se komentari fanova samo nizali.

Milica Pavlović: Dete želim da rodim za sebe

Podsetimo se...

Mesec dana pre dočeka Nove godine, Milica Pavlović ostala je bez svoje jedine podrške u životu. Povodom dekine smrti nije se oglašavala na društvenim mrežama, sve dok se nije približila 2021. godina. 

Posle oproštajnog pisma kojim je potresla javnost, pop zvezda prvi put o dekinom odlasku javno je govorila u emisiji Ognjena Amidžića...

– To je život, ja nisam preterano spermna da pričam previše na tu temu, ali činjenica je da pored ovoga što nas je zadesilo, da sam izgubila osobu koju najviše volim na svetu, slobodno mogu da kažem, čoveka svog života. U fazi sam prihvatanja, život ide dalje. Sigurna sam da bi on voleo da ja ovde danas sedim, da pevamo, da se radujemo – rekla je u emisiji kod Ognjena Amidžića i istakla da su je u svemu podržavali.

Pismo Deda Mrazu: Neutešna Milica Pavlović ima samo jednu želju

– Sve što sam danas naučili su me on i baka, da budem borac, radnik, pošten čovek, bili uz mene da ostvarim sve svoje snove. Ovo je prva tvoja emisija koju on neće gledati, ali sigurna sam sada gleda sa nekog lepšeg mesta – rekla je Milica i jedva uspela da zadrži suze.

Komentari (0)

Loading