Celebrity News

Mala Sunčica Glogovac prvi put pred kamerama: Nebojšina najmlađa ćerkica na očevom pomenu slomila svima srce (FOTO)

Pomen Nebojši Glogovcu održan je danas na Novom groblju

Mala Sunčica Glogovac prvi put pred kamerama: Nebojšina najmlađa ćerkica na očevom pomenu slomila svima srce (FOTO)

Miloš Lužanin "Bazar"

Jedan od najvoljenijih naših glumaca preminuo je pre tačno pet godina i čitavu javnost zavio u crno, a kako počiva u Aleji zaslužnih građana, pomen Nebojši Glogovcu održan je danas na Novom groblju u Beogradu.

Pročitajte: Mina IMA ŠTA DA KAŽE - Evo ko je prva supruga Nebojše Glogovca i šta joj je ZASMETALO posle toliko godina (FOTO)

Ata Images

 

Pokojni glumac otišao je prerano, ostavivši iza sebe neutešnu suprugu Milicu i šestogodišnju ćerkicu Sunčicu, kao i sinove, Gavrila i Miloša koje je dobio sa prvom suprugom Minom, a da njegovi najmiliji ni danas da se pomire sa velikim gubitkom svedoče potresne scene koje su mnogima naterale suze na oči.

Pročitajte: Njegovim odlaskom sve se promenilo - Ovo su sinovi Nebojše Glogovca iz prvog braka, a njihov odnos sa polusestrom će vas začuditi (FOTO)

Ata Images

 

Pomen Nebojši Glogovcu najtužniji je povod za okupljanje njegovih najmilijih, članova porodice i brojnih prijatelja koji su se na groblju pojavili da odaju počast velikanu srpskog glumišta, sinu, suprugu, ocu...

Pročitajte: Ona mu je rodila dva sina - Ovako izgleda prva supruga pokojnog Nebojše Glogovca (FOTO)

ATA Images

 
 

 

 

Glogovčev otac i udovica Milica Šćepanović sa ćerkicom među prvima su stigli na grob, a fotografije malene Sunčice kojoj je otac sada najpotrebniji slomile su srce svim prisutnima.

ATA Images

 

Tu je bila i njegova prva supruga Mina koja takođe nije mogla da sakrije neizmernu bol, a među tužnim licima su se mogli videti Nikola Đuričko i Milena Predić, kao i njegov kum Vojin Ćetković i veliki broj kolega poput Branimira Benčine, Bojana Dimitrijevića i drugih.

 

Ata Images

 

Ata Images

 

ATA Images

 

Podsećanja radi, Nebojša Glogovac preminuo je u 48. godini, nakon borbe sa opakom bolešću. Za njegovu bolest saznalo se tek u januaru 2018. godine iako se glumac pre toga izvesno vreme borio sa njom. Agresivan kancer pluća brzo je matastazama napao i njegovu jetru zbog čega nije mogao da se operiše uprkos svim naporima lekara. Već na prvom pregledu saznao je da jekancer u poodmakloj fazi, a iako se lavovski borio, bolest je nažalost bila jača.

Komentari (0)

Loading