Celebrity News

Izgledala je kao princeza, ali tuga se osećala u vazduhu: Ovo je jedina fotografija sa venčanja Milice i Nebojše Glogovca

Autor: | 02/04/2023

Fotografija sa venčanja Milice i Nebojše Glogovca ostala je kao lepa uspomena

Izgledala je kao princeza, ali tuga se osećala u vazduhu: Ovo je jedina fotografija sa venčanja Milice i Nebojše Glogovca

Petar Đorđević/Ata Images

Kada nas je pre pet godina napustio velikan srpskog glumišta Nebojša Glogovac, cela nacija je plakala, a najveću bol i neizmernu tugu osetili su njegovi najmiliji, supruga Milica i ćerka Sunčica, kao i sinovi Gavrilo i Miloš koji se sa velikim gubitkom ni danas nisu pomirili. Ostala su sećanja i neke lepe uspomene, a među njima i fotografija sa venčanja Milice i Nebojše Glogovca.

Pročitajte: Mala Sunčica Glogovac prvi put pred kamerama - Nebojšina najmlađa ćerkica na očevom pomenu slomila svima srce (FOTO)

Miloš Lužanin "Bazar"

 
 

Milica Glogovac bila je glumčeva velika ljubav i podrška, a koliko tuge je u njenom srcu nakon što ju je suprug prerano napustio svedoči ova divna uspomena koju je ona jednom prilikom podelila na društvenim mrežama, a koja je raznežila, pa i rasplakala mnoge.

Jake emocije i srce ispunjeno ljubavlju ono je što pokazuje fotografija sa venčanja Milice i Nebojše Glogovca i samo je jedan podsetnik na dane prepune sreće koji ni godinama ne mogu da izblede. U čvrstom zagrljaju svog voljenog čoveka, Milica je blistala u beloj haljini i sa cvećem u kosi, a tog dana najbliži ljudi posvedočili su koliko je njihova ljubavna priča bila bajkovita.

Pročitajte: Velika želja Milice Glogovac - Ćerki bih o Nebojši volela ovo da kažem

Instagram

 

Inače, gostujući u jednoj emisiji, supruga Nebojše Glogovca otkrila je šta bi volela da kaže svojoj ćerki o njenom ocu.

- Ja volim da odvajam njegov lik i delo od onoga što smo bili mi, ali naravno da bih bila srećna da ćerki kažem: Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate. To bi bilo lepo. On to zaslužuje i sigurna sam da svi mislimo da mu to i pripada. Treba da odnegujemo bolje i trajnije vrednosti. On je heroj i legenda, važan primer mladim ljudima. Bio je to i ostao. Verujem da dobra dela žive - rekla je Milica na televiziji "K1.

Komentari (1)

Loading