Celebrity News

Ove godine bez rođendanskog slavlja: Iz doma Cece Ražnatović stižu vesti koje paraju srca, a sve zbog NJE!

Ceca prvi put o Anastasiji nakon gubitka bebe

Ove godine bez rođendanskog slavlja: Iz doma Cece Ražnatović stižu vesti koje paraju srca, a sve zbog NJE!

Ceca prvi put o Anastasiji nakon gubitka bebe

Porodica Ražnatović tuguje zbog tragedije koja je zadesila Anastasiju. Ona i njen izabranik Nemanja Gudelj radovali su se prinovi, ali sudbina je umešala prste i Cecina ćerka izgubila je bebu u petom mesecu. Anastasija se nije oglašavala nakon ovih tužnih vesti, ugasila je društvene mreže i napustila Sevilju da bi bila sa porodicom u Beogradu. Svetlana Ceca Ražnatović takođe nije komentarisala ovaj tragičan događaj, a kada su je videli u javnosti, bila je vidno uznemirena. Sada folk diva prekida tišinu i prvi put progovara o ovom tužnoj situaciji.

Miloš Nadaždin

 

Ceca ove godine puni 50 godina, ali za slavlje nije raspoložena, tako da za rođendan neće praviti proslavu. Trenutno joj je dobrobit ćerke prioritet, i da zajedno kao porodica prebrode ovaj težak period.

- Jubilarni 50. neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Niti bi bilo ko drugi slavio kada bi mu se tako nešto desilo. Mene život nije mazio, imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove. Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima. Život je satkan od tih stvari. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja. Da se svi izdignemo zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje - rekla je folk diva u novoj epizodi svoje emisije "Ceca show".

Pročitajte: Nemanja Gudelj ne dozvoljava glasine o raskidu sa Anastasijom - Ovo je težak trenutak za oboje (FOTO)

Blic TV, Ringier

 

Otkrila je i šta bi poželela sebi za rođendan.

- Poželela bih da su mi sva deca živa i zdrava. Zrela sam osoba, kada sam bila mlađa radovala sam se nekim poklonima, ali sa godinama čovek shvata suštinu života i šta su mu prioriteti. Materijalno trenutno zadovoljava čoveka, suština je da je porodica na okupu, da su svi živi i zdravi i srećni - rekla je Ceca, koja je dodala da bi želela možda više da putuje sa prijateljima.

Komentari (0)

Loading