Celebrity News

Muž je ostavio zbog mlađe i odvojio od sina kog je čekala 13 godina: Gorka sudbina najlepše srpske glumice

Životna priča Bebe Lončar nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Muž je ostavio zbog mlađe i odvojio od sina kog je čekala 13 godina:  Gorka sudbina najlepše srpske glumice

Zbog svoje vanserijske lepote dobila je nadimak „srpska Brižit Bardo”. Veliku slavu doživela je kao veoma mlada – uloga u kultnom filmu „Ljubav i moda" vinula ju je u nebesa. Uprkos slavi, glumačku karijeru okončala je kada je imala samo 39 godina. Životna priča Bebe Lončar dostojna je scenarija za uzbudljiv film.

Desanka, kako joj je pravo ime, bila je želja mnogih muškaraca, ali jedino je hrvatskom biznismenu Josipu Radeljaku Dikanu pošlo za rukom da osvoji njeno srce. Ljubav je bila strasna, a brak stabilan. Nije ga uzdrmala ni 13 godina duga borba za potomstvo.

Glumica je nekoliko puta ostajala u drugom stanju,  ali se svaka trudnoća završavala pobačajem. I najzad je posle više od decenije čekanja stigao njihov sin Leo.

„Tri kilograma i 150 grama, 52 dugačak, crven, sa zulufima… Kad sam ga najzad uzela u ruke, filmovi, snimanja, slava, sve je to za mene bio neki drugi svet. Život u bolnici duboko me je izmenio. Napustila sam glumu i rešila da budem s detetom, da ga dadilje ne vuku po setovima”, ispričala je glumica jednom prilikom.

Pročitajte:Tika Stanić napustio dom, spava u hotelu! Preko prevare ne može da pređe, akterima je poručio samo jedno

Ipak sreća nije potrajala. Brak je okončan kada je njihov sin imao 10 godina. Biznismen je glumicu prevario sa njenom mlađom koleginicom Enom Begović.

„Kad propadne veza koju ste toliko gradili, to zaista jeste životni poraz. Ali on je u 50. godini rešio da krene drugim putem. Dešava se da muškarci tada traže obnavljanje svog života i mladosti, a ja ne bih nikog sputavala da radi šta hoće. Ne može se voleti na silu. To se zove zamor materijala. Sećam se da smo živeli fantastično i posle smo počeli da idemo na živce jedno drugom. Dok je odnos muškarca i žene stalno zavođenje, ništa nije problem.

youtube/printscreen/b92

 

 

Intimni odnos je najvažniji deo te igre. Ali ljubav, nažalost, nije večna, ma koliko mi žene to romantično želele. I tu su muškarci pametniji. Oni se lakše upuštaju u nove veze, više riskiraju. To je zato što živimo u muškom svetu. Njima se preljuba oprašta, a kojoj bi ženi bilo oprošteno da ostavi muža sa sve decom i nađe 20 godina mlađeg frajera? Pa stavili bi je na stub srama. Samo, ko smo mi da sudimo ljubavi”, govorila je Beba za medije.

Dikan je bio nemilosrdan kada se poteglo pitanje starateljstva. Pisalo se da je bio spreman na sve, te i da je bivšu supurugu proglasio alkoholičarkom i smestio je u kliniku za borbu protiv alkoholizma. Završni udarac zadao joj je kada joj je ponudio da zaboravi na dete koje je rodila, a da će mu on zauzvrat pružiti najbolje moguće uslove za život i prepisati sve nekretnine.

Kada je Leo otišao da studira u London, Beba je ipak mala priliku da ga poseti.

Komentari (0)

Loading