Celebrity News

Prorekao joj da će biti poznatija od Tita, a prećutao da je čeka velika tuga: Rođendan Lepoj Breni nosi tešku bol

Životna priča Lepe Brene je dostojna romana

Prorekao joj da će biti poznatija od Tita, a prećutao da je čeka velika tuga:  Rođendan Lepoj Breni nosi tešku bol

Lepa Brena možda nije mogla ni da sanja kakve će joj se sve neverovatne stvari dogoditi u životu. Rođena je u Tuzli, a odrasla u Brčkom. Otac Abid je bio medicinski tehničar, a majka Ifeta krojačica. Sa bratom i sestrom je sve delila, a životna priča Lepe Brene ostavlja bez daha.

Da joj je uspeh predodređen, mnogi su ukazivali, a jedna nesvakidašnja situacija joj se dogodila kada je bila sedmi razred.

Pročitajte: Ekskluzivno - Zavirite u kuću Lepe Brene u Majamiju koja vredi više od 800.000 evra

– S majkom sam otišla kod komšinice Sene na kafu. Odjednom se na vratima pojavio stariji čovek i tražio čašu vode. Pogledao me je i pitao: ‘Čija si?’, a majka mu je odmah odgovorila: ‘Moja je, valjda se vidi da ličimo’. Tada je rekao: ‘Kao što je poznat Tito, tako će biti poznata i ona’. Svi smo ga pogledali zgranuto jer smo mislili da priča gluposti. Ali onda je dodao: ‘Nisam lud, bićeš veoma uspešna žena. Putovaćeš dokle ti pogled dopire, imaćeš novca koliko rukama možeš da zgrneš u naručje’. Zamolio me je da svaki put kada ga se setim, zapalim sveću za njega. To činim i danas! – ispričala je Brena kojoj je i čuvena baba Vanga prorekla uspeh.

ATA Images

 

 

– Spavala sam na šećeru, stavila sam ga ispod jastuka. Ujutru sam otišla do baba Vange, a tamo ogromni redovi. Kupila sam joj zlatni privezak i svilenu maramu, jer sam želela nešto lično da joj poklonim. Kada me je videla, rekla je da je pre pet godina u svojoj knjizi zabeležila da će se pojaviti žena srebrne kose, koja će sleteti s neba – otkriva Lepa Brena.

– Rekla mi je da ću se udati za čoveka u beloj uniformi i da ću rađati samo mušku decu. Takođe, da ću kada se vratim u Srbiju, napraviti jednu veliku zgradu u kojoj će biti svi ljudi koji sviraju i pevaju i da ću to raditi mnogo godina. Potom sam osnovala ‘Grand’. Naglasila mi je da ću se u poznijim godinama baviti raznim biznisima i da ću biti veoma uspešna u tome – ispričala je Brena koja je doživela velika stres kada je njen sin Stefan bio otet.

Pročitajte:Na sceni se grlile i plakale, a ovako se slažu! Fanove iznenadilo kako se Prija obraća Lepoj Breni

Osim otmice sina, kao najbolniji trenutak u životu izdvojila je smrt roditelja. Otac je umro baš na dan njenog 50. rođendana, a majka četiri godine kasnije na dan porodične slave.

 

 

 

Komentari (0)

Loading