Celebrity News

Hteo je venčanje, ali nisam ga zbog toga ostavila: Odustala od svadbe sa Đokovićem, sad deli sreću sa drugim

Bivša devojka Đorđa Đokovića danas je srećna sa fudbalerom Aleksom Damjancem

Hteo je venčanje, ali nisam ga zbog toga ostavila: Odustala od svadbe sa Đokovićem, sad deli sreću sa drugim

Đorđe Đoković sreću je pronašao pokraj Saške Veselinov, s kojom ima sina Aleksandra. Pošto je njegov brat najbolji teniser sveta Novak Đoković, ni njegov ljubavni život ne uspeva da ostane pod velom tajne, budući da je osvajao srca nekoliko poznatih lepotica. Bivša devojka Đorđa Đokovića svojevremeno je ispričala zašto su okončali dugogodišnju ljubavnu vezu.

Tijana Ralić u centar medijske pažnje dospela je tokom zabavljanja s najmlađim Novakovim bratom. Raskinuli su 2019, nakon šest godina, a zašto su se odlučili na takvu odluku jednom prilikom, odgovarajući na pitanja pratilaca na Instagramu, otkrila je Tijana.

Pročitajte: Jelena Đoković odlučila da više ne ćuti! Novak nije savršen - Vreme da javnost sve sazna (FOTO)

– Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi s kojom si u vezi – poručila je tada.

Instagram

 

 

„Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?”, glasilo je jedno pitanje.

„Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila”, napisala je tada Tijana koja je u julu dobila sina Luku, a dan kada je postala majka, opisala je kao najlepši u životu.

„Najlepši dan u mom životu, dobila sam sve što sam želela”, poručila je mlada Beograđanka.

 

 

Komentari (0)

Loading