Celebrity News

Sin Saške i Đorđa Đokovića konačno pred očima javnosti! Pogledajte samo koliko je sladak mali Aleksandar, pravi Đoković (FOTO)

Sin Saške i Đorđa Đokovića uživa u prvim mesecima života

Sin Saške i Đorđa Đokovića konačno pred očima javnosti! Pogledajte samo koliko je sladak mali Aleksandar, pravi Đoković (FOTO)

Privatna arhiva

Instagram

 

Čim je svetlost dana ugledao, sin Saške i Đorđa Đokovića istog trena postao je centar sveta svojih roditelja koji su svu ljubav i pažnju usmerili ka njemu trudeći se se da mu svaki novi dan ispune radošću kao što je i on njihova srca.

Iako su se pre samo pet meseci po prvi put ostvarili kao roditelji, supružnici su se odlično snašli u novoj ulozi i trude se da što više vremena provedu sa sinom Aleksandrom, a tome svedoče i brojne fotografije koje gotovo svakodnevno imamo prilike da vidimo putem „Instagrama“.

Instagram

 

 

Posebno je na ovoj društvenoj mreži aktivna ponosna mama koja se ne libi da sa pratiocima podeli trenutke iz njihove svakodnevnice, a svi su primetili i da veoma uživa u majčinstvu jer čini se da nikad lepše i srećnije nije izgledala.

Pročitajte: Dokle više?! Pogledajte kako je Đorđe Đoković reagovao kada se tašta pojavila na njihovom odmoru! Saška stala između njih! (FOTO)

Za njenu sreću zaslužna su oba muška člana porodice, suprug koji joj pruža neizmernu ljubav i pažnju, ali i neophodnu pomoć oko naslednika, a sinčić je tu da joj ulepša svaki dan i postara se da mama ne skida osmeh sa lica.

Instagram

 

 

Iako su do sada uspešno čuvali privatnost mališana, te nisu delili fotografije na kojima se viid kako izgleda i na koga liči, sin Saške i Đorđa Đokovića danas je postao zvezda društvenih mreža i svi se slažu da je predivna beba koju mama od malih nogu modira.

Pročitajte: Da li je realno da ovako letuje brat Novaka Đokovića? Dok se Nole i Jelena baškare na jahti u Dubrovniku, evo gde su završili Đole i Saška

Ona je objavila sliku iz kreveca, pa bi se reklo da je Aleksandar veoma miran dečak, a u fokusu je preslatki stajling koji je mama uz patofnice savršeno uklopila.

Instagram

 

 

Fotka je osvojila srca Saškinih pratioca koji su nizali divne komentare, a svi su poželeli da ga mama i tata uskoro u potpunosti prikažu i konačno otkriju na koga naslednik Đokovića liči.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading