Celebrity News

Adrijana Lima nikad provokativnija! Seksi Brazilka oduševila fotkom iz karantina! (foto)

Adrijana Lima nikad provokativnija! Seksi Brazilka oduševila fotkom iz karantina! (foto)

Adrijana Lima objavila je fotografiju iz karantina koja je izazvala lavinu pozitivnih reakcija na Instagramu. Dok ona pozira u kupaćem kostimu, mnogi mogu samo da gledaju i pitaju se kako će provesti predstojeći letnji odmor...

 

Brazilski supermodel Adrijana Lima (38) karantinske dane provodi u Majamiju, a sudeći prema postovima koje objavljuje na Instagramu, nije joj nimalo loše.

To je dokazala i poslednjom fotografijom na kojoj pozira u bikiniju. A na slici je sve na čemu joj mnogi pratioci širom sveta zavide - sunce, bazen, palme, slamnati šešir, udobna letnja garnitura...

Dok se mi pitamo da li ćemo išta od toga videti tokom leta, jedino što nam trenutno preostaje jeste da uživamo u ovom prizoru.

NE PROPUSTITE:
Adrijana Lima PRODAJE SVOJE GOLE FOTOGRAFIJE ZA SPAS AMAZONIJE (foto)

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on May 17, 2020 at 5:45pm PDT

 – Divno je biti sa mojom decom i prijateljima u Majamiju na Floridi – napisala je Lima u opisu fotografije,a pozitivni komentari „pljušte” na sve strane.

Adrijana Lima i Marko Jarić ponovo zajedno! 

Sigurno joj je divno i to što joj se u izolaciji pridružio i bivši suprug Marko Jarić.

Naime, nedavno su Adrijana i Marko fotografisani u Majamiju, gde oboje žive, kako sa osmehom na licu provode vreme u marini, gde se košarkaš često može videti kako uživa u brzim vožnjama motornim čamcem.

Iako su posle razvoda, koji je okončan pre četiri godine, ostali u dobrim odnosima, najviše zbog ćerki Valentine i Sijene, mnogima se učinilo da tako raspoloženi nisu bili od rastanka. U njihovom slučaju, karantin je, izgleda, doneo pozitivne stvari.

NE PROPUSTITE:
Dok Adrijana Lima niže SKANDALE, Marko Jarić je TATA ZA PRIMER

Sudeći prema fotografijama, vidi se da se bivši supružnici mnogo bolje slažu otkako je proglašena pandemija virusa Covid-19, a krenula su i „šuškanja” da je par ponovo zajedno.

Podsetimo, Adrijana Lima i Marko Jarić bili su pet godina u braku. Razvod im nije teško pao, budući da nikada ništa loše nisu rekli jedno o drugom. Naprotiv, Brazilka i Beograđanin imali su samo reči poštovanja jedno o drugom.

NE PROPUSTITE:
Marko Jarić: Najvažnije mi je da sa Adrijanom imam dobar odnos

Adrijana i Marko ne žele da im deca budu razmažena

Budući da su oboje potekli iz siromašnih zemalja, još na samom početku braka složili su se da nikada neće decu vaspitavati da budu razmažena i naviknuta na izobilje.

– Marko je Adrijanu cenio i zbog toga što je vrlo štedljiva. Kada je bila u Beogradu, često je umela da naglasi u njegovom društvu kako nosi neki komad garderobe od nekoliko dolara. Totalno je neopterećena sjajem i glamurom života koji bi trebalo da živi. Marko je ceni što čvrsto stoji s obe noge na zemlji i što je, kao i on, morala dobro da se potrudi da zaradi svaki dolar pa zbog toga nikad ne rasipa novac – otkrio je jednom prilikom našem izvoru prijatelj srpskog sportiste.

NE PROPUSTITE:
Adrijana Lima bezuspešno pokušala da sakrije svoj buran ljubavni život!

– Veoma sam zaštitnički nastrojen prema Adrijani i ćerkama. U meni uvek imaju veliku podršku i najvažnije mi je da s njom imam dobar odnos – rekao je za američke medije Marko, a njegova bivša supruga takođe je pohvalila markantnog Srbina s kojim deli starateljstvo nad decom:

– Devojčice su se navikle na novu situaciju. Odrastaju opušteno, svesne da se mama i tata odlično slažu i da njihov razvod nije smak sveta. Marko je sjajan. Uvek je tu kada nam treba i obožava Valentinu i Sijenu. Vidim mu ljubav u očima svaki put kad ih pogleda. Presrećan je u našem društvu – rekla je Lima koja je posle razvoda imala nekoliko veza.

Markovo srce je osvojila manekenka Boni Mjuler...

NE PROPUSTITE:
SKANDAL: Marko Jarić poveo majku i novu devojku na letovanje u Budvu, a one se žestoko sukobile!

 

Komentari (0)

Loading