Celebrity News

Aleksandra Prijović: Ožiljak koji ću zauvek nositi

Aleksandra Prijović: Ožiljak koji ću zauvek nositi

Samo dva meseca nakon što je postala majka, najpopularnija mlada pevačica vraća se na javnu scenu mnogo zrelija i sigurnija u sebe, u šta smo se uverili i tokom ovog intervjua

Sa svoje 23 godine, pevačica Aleksandra Prijović ostvarila je ono o čemu mašta skoro svaka žena. Zahvaljujući vrednom radu još od tinejdžerskih dana, sada je jedna od najpopularnijih pevačica u zemlji, bavi se poslom koji voli i ostvaruje zavidne uspehe, u čemu joj najveću podršku pruža suprug Filip Živojinović (33). Za drugi deo njene sreće pobrinule su se karte sudbine, koja joj je bila naklonjena, pa je već u ranim dvadesetim srela muškarca svog života za kog se prošle godine i udala. Bračni par pre dobio je dva meseca sina Aleksandra koji je “ukrao” njihova srca. Roditeljstvo je sve u njihovom životu promenilo nabolje, u šta smo se uverili tokom fotografisanja i intervjua za ovu naslovnu stranu.

Ovo je prvi intervju koji dajete za "Story" otkako ste postali majka, koliko ste se promenili od venčanja kada smo poslednji put razgovarali?

-  Moj život se promenio pa samim tim i ja. Sigurna sam da dete može da promeni osobu isključivo nabolje. Filip i ja sada imamo naš centar sveta, sina Aleksandra, a od trenutka kada je on ušao u naš život, postali smo odgovorniji, pametniji, staloženiji jer više nema mesta za pogrešne korake. Mislim da sam od našeg poslednjeg intervjua postala zrelija. Ništa više ne može da me iznervira i neću dozvoliti da bilo ko remeti mir moje porodice. Moji najbliži primećuju i da sam stalno nasmejana, što nije teško kada je Aleksandar pored mene.

Tokom trudnoće povukli ste se iz javnog života, pa su postojale mnoge spekulacije o tome kako provodite blagosloveno stanje. Po čemu ćete pamtiti tih devet meseci?

- Poslednje mesece trudnoće pamtiću po potpunom uživanju u životu i druženju s prijateljima i porodicom. Filip i ja smo tada odlučili da se konačno malo odmorimo i da se posvetimo svemu što volimo a za šta nismo imali vremena. Mogla bih da opišem taj period u tri reči: ljubav, spavanje i hrana (smeh). Zahvalna sam mom Filipu što je učinio da taj period pamtim kao jedan od najlepših u životu jer mi je svaki dan ugađao i činio sve da se osećam divno.

U kakvom sećanju će vam ostati trenutak kada ste Aleksandra prvi put uzeli u naručje?

- Smejala sam se i plakala od sreće, verujem da tako reaguje svaka žena. U trenutku kada sam prvi put sina uzela u naručje, ceo svet bio je moj. Želela sam da nam se i Filip što pre pridruži, a onda smo zamišljali kako ćemo zajedno spavati čim stignemo kući. To su trenuci koji se nikad ne zaboravljaju.

O ožiljku koji će nosti ceo život, majčinstvu, poslovnim planovima i kritikama nakon porođaja, Aleksandra je govorila za novi broj magazina "Story" koji možete naći u prodaji do 28. maja!