Celebrity News

Mel Bi je nakon razvoda nastavila dalje, a njena promena imidža mnoge je iznenadila (foto)

Autor: | 17/01/2018

Mel Bi je nakon razvoda nastavila dalje, a njena promena imidža mnoge je iznenadila (foto)

Pevačica Melani Braun (42), poznatija kao Mel Bi, uspela je u decembru prošle godine da stavi tačku na svoj brak sa Stefanom Balafonteom, i to posle punih devet meseci mukotrpne brakorazvodne parnice. Nakon razvoda od supruga odlučila je da sve ostavi iza sebe i okrene se u potpunosti sebi i novom načinu života.

Tako pevačica uživa u druženju sa prijateljima, dugim šetnjama, ali veoma često i eksperimentiše sa svojim imidžom. Nakon što je prošetala sve popularniju pink kosu, odlučila se za radikalnu promenu frizure, kao i celokupnog stajlinga.

Ona je pre nekoliko dana uslikana u šetnji u neočekivanom izdanju sa jednim muškarcem. Duga plava, talasasta kosa i beli providni top sa skunjom usred  bela dana, bio je modni izbor vidno raspoložene Mel Bi.

Објава коју дели Gary M.?? (@gary_90210) дана 16. Јан 2018. у 8:24 PST

Објава коју дели Mel B♡ (@officialmelbfann) дана 16. Јан 2018. у 6:51 PST

Rekli bismo da je Mel nakon razvoda i te kako srećnija i zadovoljnija, a podsetićemo da je njen brak sa Stefanom Belanfonteom bio prepun stresa i turbulentnih faza. Pisalo se da ju je tukao i terao da snimaju porno filmove, a u čitavu priču su uključili i kućnu pomoćnicu kojoj su pretili i uvukli je u sve to.

- Tokom deset godina braka on me je drogirao, maltretirao, terao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše seksualne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i decu da zaštitim od njega, zato tražim zabranu prilaska - rekla je Melani na jednom od saslušanja.