Celebrity News

Zaljubljena Milica Todorović: U moj život ušao je Petar i sve se promenilo!

Zaljubljena Milica Todorović: U moj život ušao je Petar i sve se promenilo!

U vreme kad se privodi kraju druga sezona “Senki nad Balkanom”, u kojoj je Petar Strugar zablistao u ulozi kriminalca Danila Tomasovića, on je postao junak ljubavne priče, a zapletu znatno doprinosi činjenica da je u vezi s pevačicom Milicom Todorović.

Naime, još u oktobru moglo se pomisliti da između Milice i Petra “ima nečeg” kad je lepa pevačica na Insta story-ju objavila njihovu zajedničku fotografiju. Međutim, kad bismo sve zajedničke slike poznatih tumačili kao najavu veza, svaki dan bismo pisali o rastancima i sastancima, ali na ovu je, ipak, trebalo obratiti malo više pažnje, jer svima je poznato da glumac nije osoba koja tek tako daje povod za nagađanja.

Zato je pravi "bum" u medijima nastao pre nekoliko dana kada su Petar i Milica gostovali zajedno u emisiji "Amidži šou" gde je Milica otkrila kako se par upoznao, a glumac došao da iznenadi svoju lepšu polovinu koja nije znala da će sa njim gostovati.

– Jesmo u vezi… Možda smo malo manje od tri meseca. Ja iz veze u veze, samo se prilepim ko krpelj i ne možeš da me se otarasiš – nasmejala je sve Milica u esmiji i nastavila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica&Petar? (@milica.petar.love) on Jan 24, 2020 at 5:56am PST


– Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. Konj kao životinja. Ja sam snimala spot za pesmu “Ljubav manje” i trebao mi je konj. Tražila, tražila i onda su ljudi iz produkcije rekli da su ga našli, to je konj Petra Strugara, meni ni na pamet nije padalo da se zaljubljujem i da mi se neko dopadne. Tako da eto, došao na snimanje, upoznala Petra, upoznala konja, a sad je već zajednički konj (smeh). To je miraz. Sve sam ja uredno platila. Više o tome pročitajte OVDE.

Sada se lepa pevačica dotakla i teške teme, pa je tako za magazin Hello!  pričala o teškom periodu pre nego što je upoznala Petra.

Milica je pričala kako se osećala nakon što je raskinula šestogodišnju vezu sa Milošem Paunovićem. Ona se posle raskida povukla iz javnosti kako bi dala sebi prostora da se oporavi.

– Nije lako okončati vezu posle šest godina. Kada ste sa nekim toliko vremena i kada živite zajedno, to je kao da ste u braku. Ispostavilo se, međutim, da nismo jedno za drugo. Teško sam podnela raskid, mesecima sam se borila sa unutrašnjim demonima. U svom tom emotivnom haosu koji mi se događao osećala sam se potpuno slomljeno. A onda mi je, niotkuda, u život ušao Petar, i sve se promenilo. Umesto “ljubav manje” desila mi se “ljubav više”. Konačno sam srećna - rekla je Milica za Hello!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica&Petar? (@milica.petar.love) on Jan 20, 2020 at 12:15pm PST