Celebrity News

Najskuplji razvod u istoriji slavnih: Petra Eklston odlučila da stavi tačku na svoj brak sa Džejmsom (video)

Autor: | 29/06/2017

Najskuplji razvod u istoriji slavnih: Petra Eklston odlučila da stavi tačku na svoj brak sa Džejmsom (video)

Ćerka Bernija i Slavice Eklston, Petra (29), objavila je da se razvodi od biznismena Džejmsa Stanta (35) piše Daily Mail.

Kako navodi ovaj britanski medij, u sudskim dokumentima piše da je Petra prijavila svog muža da je nasilan, kako emotivno, tako i fizički, zbog čega je udaljen iz luksuznog porodičnog doma. Ona je navela i da je Džejms konzumirao drogu.

Stant se na sudu ponašao sramotno, non stop se smeškao, rugao i podizao ruke, čak je u jednom momentu i simulirao pištolj, a onda  je pokazao na svog tasta Bernija i nazvao ga pogrdnim imenom.

- U jednom trenutku udario ga je rukom po ramenu i izašao iz sudnice, ali ga je sudija zaustavio - ispričao je izvor britanskog lista.

Petra i Džejms venčali su se 2011. godine, a upoznali su se kako se šuška na "sastanku na slepo" još 2006. godine.

Strani mediji navode da ovaj razvod "vredi" oko sedam milijardi evra i po svoj prilici poneće titulu najskupljeg i najvećeg razvoda u istoriji slavnih.

Među imovinom koju bi trebalo da podele je imanje u Los Anđelesu, vila u Londonu koja se procenjuje na vrednost od 100 miliona dolara, kao i vila Arona Spelinga vredna 80 miliona dolara.

Takođe, Stantova vrednost imovine za sada je dostigla cifru od 4,2 milijarde evra.

Podsećamo, venčanje Petre i Džejmsa bilo je jedno od najromantičnijih i najskupljih venčanja ikada. Ceremonija je održana u italijanskom dvorcu, a na svadbi su im pevale brojne zvezde među kojima su bili i Dejvid Geta i Erik Klepton.

Prema tvrdnjama medija na ostrvu, par je pre venčanja potpisao predbračni ugovor vredan 16 miliona dolara.

Par je tokom šest godina braka dobio troje dece, četvorogodišnju ćerku Laviniju i dvogodišnje blizance Roberta i Endrjua.

Autor: Story.rs
Foto: Guliver/Getty, Instagram

Komentari (0)

Loading