Celebrity News

Nataša jednom fotkom otkrila KOLIKO JE BOGATA, a sutra će prvi put progovoriti o NASILJU I RAZVODU OD LAZUKIĆA

Nataša jednom fotkom otkrila KOLIKO JE BOGATA, a sutra će prvi put progovoriti o NASILJU I RAZVODU OD LAZUKIĆA

Pevačica Nataša Bekvalac već nekoliko dana ne može da dođe sebi od sreće i pohvala koje joj stižu zbog nove pesme koju je posle duže pauze snimila.

Ipak, iako je presrećna zbog toga, Nataša u svom životu ima nešto što je više od svega ispunjava, a to su njene ćerke Katja i Hana.

Pevačica je postavila fotografiju i uz nju napisala:

- Moj uspeh, moje najveće bogatstvo, njih dve...

Podsećamo, Nataša još uvek vodi sudsku borbu sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem kog je prijavila za nasilje u porodice kada je fizički napao. Iz kratkog braka koji je imala sa njim dobila je ćerku Katju koja zajedno sa Hanom, njenom starijom ćerkom koju ima iz braka sa bivšim vaterpoilistom Danilom Ikodinovićem.

Nataša će sutra, u utorak 16. oktobra od 22:15 časova, u jednoj od najgledanijih emisija, "Ami G Show", prvi put progovoriti o razvodu od Luke Lazukića.

Popularna pevačica će prvi put posle podnošenja zahteva za razvod od Luke Lazukića i tužbe za porodično nasilje govoriti iskreno o svemu kroz šta je prošla. Nataša je u aprilu ove godine Luku optužila da je fizički nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju, nakon čega ga je tužila i podnela zahtev za razvod braka. Sudski proces je i dalje u toku, a Nataša će u emisiji "Ami G Show" prvi put pred kamerama ispričati svoju stranu priče.

https://www.instagram.com/p/Bo69G3DAo2y/?hl=sr&taken-by=bekvalceva

Na veliku radost svih koji je vole, Nataša će najaviti i novi album, na kom radi već neko vreme, a govoriće i o nedavno objavljenoj pesmi "Mala plava", koju je radila sa trenutno napopularnijim producentom Cobijem. Pesma "Mala plava" izašla je pre nešto manje od deset dana, a već ima više od dva miliona pregleda i zauzima drugo mesto na trendingu na Jutjubu u Srbiji. Očekuje vas još jedna ekskluziva, s obzirom da je Bekvalčeva za emisiju "Ami G Show" otvorila vrata svog stana.