Celebrity News

Nije imala SREĆNO DETINJSTVO, ali zato ima SVETSKU SLAVU: Rijana proslavila 31. rođendan

Nije imala SREĆNO DETINJSTVO, ali zato ima SVETSKU SLAVU: Rijana proslavila 31. rođendan

Popularna pevačica Rijana napunila je 31. godinu. Slavlje je organizovala u restoranu Wally’s u Beverly Hillsu, a osmeh nije skidala s lica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Feb 14, 2019 at 9:35pm PST

Ukoliko pratite njenu karijeru, znate da je Rijana jedna od najpopularnijih rnb zvezda te da se njen uspeh broji milionima pregleda, ogromnim zaradama, ali i besprekornom ljubavlju svih fanova. Međutim, ova naizgled ozbiljna lavica koja grize sve pred sobom i nije bila tako srećna kada je bila mala.

Na narednoj strani pročitajte nešto o njenom živote pre svetske karijere...

Robin Rijana Fenti rođena je 1988. godine. na Barbadosu u vrlo problematičnoj porodici uz oca alkoholičara koji je povremeno imao problem i sa narkoticima. Često je tukao njenu majkiu, a zlostavljanje nisu izbegli ni Rijana ni njen mlađi brat. Kad je napunila 14 godina, roditelji su joj se rastali, a njena majka je bila prinuđena da radi nekoliko poslova kako bi ih prehranila. Rijana je bila od velike pomoći svojoj  majci kada je domaćinstvo u pitanju, ali je i postala zamenska mama svom bratu. Zahvaljujući tim teškim danima, danas sa njima ima odličan odnos.

https://www.instagram.com/p/BnAuABcDB-t/?utm_source=ig_embed

Situacija kod kuće se polako popravila, ali su usledili i teški dani u školi. Druga deca su je neumorno maltretirala a kako bi se obranila od njih, Rijana se nažalost okrenula nasilju. Počela se družiti isključivo s muškarcima, a kao tinejdžerka priključila se i vojsci.

Iako je u srednjoj školi bila poprilično stidljiva, s 15 godina pobedila je na školskom izboru za Miss.

Tom je prilikom i prvi put javno nastupila. Pred celom školomotpevala je pesmu Maraje Keri “Hero” gde su tada već mnogi znali da će postati planetarno popularna. Vrlo brzo, na jednoj audiciji, njen je talenat prepoznao i američki muzički producent Evan Rodžers.

Svetsku slavu je postigla 2007. godine singlom ‘Umbrella’, koji je nastao u saradnji sa Bijonsinim suprugom, poznatim reperom Džej Zijem.