Celebrity News

OKRUŽENA LJUBAVLJU: Kejt Hadson ima 4 razloga za sreću, ovom fotkom ODUŠEVILA SVE! (foto)

OKRUŽENA LJUBAVLJU: Kejt Hadson ima 4 razloga za sreću, ovom fotkom ODUŠEVILA SVE! (foto)

Glumica Kejt Hadson se pre osam meseci porodila i po treći put postala majka. Holivudska zvezda se nakon rođenja trećeg deteta usresredila na to da povrati svoju figuru i u tome je, kako stvari stoje i uspela.

Pre samo nekoliko meseci, Kejt je podelila javnosti i priznanjem kako ne želi da odredi pol svog deteta i tvrdi da će njeno dete to samo "izabrati" kada poraste.

Iako, veoma aktivna kao majka troje dece, ne prestaje da šokira i oduševljava svoje pratioce u isto vreme.

Bez obzira na priče da se mnogo ugojila, Kejt i njen izabranik Deni Fudžikava nisu baš mnogo marili za zlurade komentare, te su u potpuno opuštenom izdanju šetali svoju naslednicu.

Odmah nakon što su slike dospele u javnost usledili su brojni komentari da izgleda odlično i da je vrlo brzo nakon porođaja vratila staru liniju…

https://www.instagram.com/p/BqnDUjPAy9R/?utm_source=ig_embed

Juče, negde u popodnevnim časocima lepa holivudska zvezda, ovoga puta nikog nije šokirala, već raznežila svojom objavom.

Naime, Kejt je objavila predivan prodični portret sa svoje troje dece i suprugom a pored slike napisala je i emotivan opis zbog kog je pokrenula lavinu sjajnih komentara.

- Ljubavi mog života - napisala je glumica.

https://www.instagram.com/p/By28w-On-V5/?igshid=icb45zf35f2j&fbclid=IwAR0x5bur4-JUAkRZfkkDj-L0kkg3-sPZPCGr1xoDqLMVCiF8Pqq_SyOPbbI