Celebrity News

Ostvaruje mu se želja: Vlada Mandić čeka četvrto dete

Ostvaruje mu se želja: Vlada Mandić čeka četvrto dete

Kako prenose domaći mediji, supruga bivšeg sportiste je u blagoslovenom stanju, ali pošto je skoro zatrudnela, još uvek ne znaju pol bebe.

Nekadašnji rukometaš Vladimir Mandić nedavno je izjavio da bi voleo da ima mnogo dece. Ova želja mu se polako, ali sigurno ostvaruje, jer će uskoro postati otac četvrtog deteta.

- Vlada i Jasmina nedavno su saznali da je trudna i neizmerno su se obradovali. Oboje žele da imaju više dece, pored sina Petra i ćerke Matee. A u njihovom dom uskoro stiže brat ili sestra - kaže izvor blizak paru za "Blic".

I sam Mandić nedavno je izjavio da je oduševljen kako se supruga snašla u porodičnim obavezama.

- Ona ima 23 godine i mene je iznenadila, jer sam i ja sumnjao u nju. Međutim, iz dobre je porodice i vaspitana je. Odrasla je s bratom koji ima tri devojčice, tako da je spremno dočekala svoju decu. Ima pomoć moje majke, sestre i žene koja radi tu, ali vidim da joj nije potrebna velika asistencija - rekao je ponosni suprug i otac koji je oduševljen što čeka još jedno dete.

- Još uvek je rana trudnoća i veoma se radujemo što ćemo dobiti dete. Zasad ne znamo pol bebe, ali nam je jedino bitno da je zdrava - kaže kroz osmeh Mandić.