Celebrity News

Sa adrese Švajnštajger-Ivanović posle rođenja sina Leona ponovo stižu lepe vesti

Sa adrese Švajnštajger-Ivanović posle rođenja sina Leona ponovo stižu lepe vesti

Porodica Švajnštajger-Ivanović sa javnošću podelila je lepe vesti, a ove novosti ujedno su i najlepše nakon rođenja drugog sina Leona

Nekadašnji fudbaler Bastijan Švajnštajger zajedno sa suprugom Anom Ivanović ovih dana boravi u Beogradu, a vreme u našoj prestonici dodatno je ulepšala vest koju je i sam Nemac podelio.

Naime, nakon višegodišnje karijere, proslavljeni fudbaler počeo je da se snima film o njegovom životu a svoje pratioce na Instagramu obavestio je sledećom objavom:

- Divan je osećaj i počastvovan sam filmom o svojoj karijeri - napisao je Bastijan na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/B7RbBwHg8uJ/?utm_source=ig_embed

Budući da njih dvoje važe za jedan od najskladnijih poznatih parova, Ana Ivanović će i u ovoj životnoj ulozi zdušno ispratiti svog supruga pružajuči mu neizmernu podršku.

Iako je proslavljena bivša teniserka sada žena sa gomilom obaveza nju to svakako ne sprečava da uživa u svemu što joj je život pružio nakon njene blistave karijere u "belom sportu".

– Tenis je bio značajan deo mog života i zahvalna sam što sam imala priliku da radim ono što volim. Istina, ponekad mi nedostaje takmičenje i nikada neću zaboraviti svoju pobedu na Rolan Garosu, ali isto tako ni meč protiv Ameli Morezmo 2005. godine. To je bilo moje prvo učešće na otvorenom prvenstvu Francuske i jedan od uzbudljivijih mečeva. Publika je bila fenomenalna. Mislim da čovek vredno trenira da bi doživeo upravo takve momente – prisetila se svojih sportskih dana poznata Srpkinja za naš magazin "Story".

Ana Ivanović: Srećan Dan očeva najboljem tati na svetu!

U istom intervjuu za naš magazin izjavila je i da beskrajno uživa u majčinstvu i svim dodatnim obavezama koje joj pristižu sa svih strana.

– Biti majka najlepša je stvar na svetu, reči ne mogu da opišu radost koju osećam u ovom trenutku. To je takvo uživanje. Najdraži su mi momenti kada se mazim s mojom bebom, na taj način pomažem njegovom razvoju pružajući mu ljubav i osećaj sigurnosti. Srećni smo, zdravi i okruženi ljubavlju.

Ana ne krije da uporedo sa tim, majčinstvo ima i drugu stranu medalje te priznaje da je morala da promeni svoje navike i prilagodi se mališanu.

Klan Švajnštjager-Ivanović prepun je ljubavi i podrške

U oktobru 2019. godine kao kao bomba odjeknula je vest da se Bastijan Švajnštajger povlači iz fudbala. Sportista je tu vest objavio na svom Instagram profilu i tako ostavio u šoku fudbalsku javnost.

SNIMCI O KOJIMA SVI PRIČAJU: Ljuta borba supružnika – ko je bolji, Ana Ivanović ili Bastijan Švajnštajger?

Nemac je prvog avgusta ove godine napunio 35 godina i trenutno je član Čikago Fajera kojeg sa klupe predvodi srpski stručnjak Veljko Paunović.

Švajnštajger je uz par slika koje su obeležile njegovu bogatu karijeru ostavio emotivnu poruku koja nikoga nije mogla ostaviti ravnodušnim.

On je ukratko napisao kako se zahvaljuje svima koji su bili uz njega ali i da obavesti kako se na kraju sezone definitivno povlači iz fudbala.

Švajnštajger se posebno zahvalio svojoj supruzi Ani Ivanović, sa kojom ima dvoje male dece.

Nakon što okači kopačke o klin Bastijan će imati više vremena da provoditi sa svojom porodicom, ali nema sumnje da je ovo bila teška odluka s obzirom i da je sam napisao da će mu fudbal veoma nedostajati.

Za njen blistav osmeh zaslužno je mnogo toga: Ana Ivanović se javno oglasila PRVI PUT nakon svadbe brata Miloša

Bastijanovu odluku podržala je i Ana, koja je naglasila da je veoma ponosna na njega.

– Čestitam ti na neverovatnoj karijeri. Jedva čekam da vidim kakve avanture očekuju našu, predivnu malu porodicu. Ne mogu da budem više ponosna, volimo te – poručila je Ana suprugu.