Celebrity News

Saša Kovačević snimio VRELE KADROVE s najlepšom Srpkinjom, a evo šta je njegova devojka INSISTIRALA (foto)

Saša Kovačević snimio VRELE KADROVE s najlepšom Srpkinjom, a evo šta je njegova devojka INSISTIRALA (foto)

Pop zvezda Saša Kovačević upriličio je danas u svom restoranu u Beogradu druženje sa novinarima sa kojima je proslavio uspeh svoje nove pesme "Prevarena" za koju je snimio visokobudžetni spot koji je, kako se šuška, jedan od najskupljih na ovim prostorima. Međutim, pevač nije želeo da precizira koliko je morao da iskešira za ekranizaciju.

 

- Ja kažem da je najmanji problem to što je spot sniman na egzotičnoj destinaciji, jer danas možete bukvalno za određenu sumu novca otići na bilo koju tačku sveta. Bitna je produkcija i kako se to snima. U našem slučaju nije presudno to što je lokacija malo dalje od Srbije, već filmska produkcija, tehnika, ljudstvo i ne znam koliko još stvari ulazi u taj trošak - objasnio je Saša.

On je kadrove u Egiptu snimio sa Majom Marčić, jednom od najlepših Srpkinja, pa smo pitali pevača da li mu je devojka Zorana Tasovac bila ljubomorna.

- Ne, moja devojka je upravo bila i inicijator celog ovog projekta. Ona je insistirala da Maja bude ta koja će se naći ovde. Doživljava je kao prelepu devojku i nekoga ko će stvarno ispuniti sva naša očekivanja u smislu estetike i verujem da je publika to videla na našem klipu i da je apsolutno bila u pravu - objasnio je Sale, koji je, takođe, priznao da sujeta na estradi postoji, ali da on o tome ne razmišlja.

- Što se svakog posla tiče postoji određena sujeta, samo je poenta koliko želite da ta sujeta dopre do vas. Ja uvek volim da napravim taj neki odbrambeni sistem - zaključio je Kovačević.