Celebrity News

Savo Milošević: Tradicionalno sam vaspitan tako da neke stvari ne želim da razumem

Savo Milošević: Tradicionalno sam vaspitan tako da neke stvari ne želim da razumem

Emisija ,,Rada sam" počela je ponovo sa emitovanjem na televiziji Pink, a voditeljka Rada Radenović ugostila je bivšeg fudbalera Savu Miloševića.

Od vremena kada je bio na vrhu svoje karijere pa do danas mnogo toga je doživelo drastičnu promenu, a on je u razgovoru sa Radom priznao da se u njegovom životu sve ostalo isto i da je zbog svakojakih promena ostao da živi u 20.veku.

Poznato je koliko su fudbaleri u poslednjih nekoliko godina podložni estetskim korekcijama, a većina je pokušavala da istakne svoj izgled drastičnim promenama u vidu tetoviranja, pedikira, novog imidža kada je reč o frizurama i mnogim drugim faktorima. Međutim, Sava nije želeo da prihvati činjenicu da je to u današnje vreme normalizovano, a onda je priznao po čemu se razlikuje od drugih.

A post shared by ikissfootball (@ikissfootball) on Jun 17, 2018 at 10:51am PDT

- Žene su odlučile da dobiju sve više karakteristika muškaraca, odnosno su muškarci krenuli ka ženskoj strani, malo menjamo uloge. Ja nemam tetovažu, ostao sam u 20 veku. Nemam ništa protiv, verovatno smo i mi našim roditeljima bili čudni. Ja sam totalno operisan od modnih stvari i 21 veka, ali generalno i odnosa. Verovatno i ja ulazim u godine kada stvari gledam drugačije. Tradicionalno sam vaspitan tako da neke stvari ne želim da razumem. Ja zaista nisam imao želju da imam bilo šta po sebi, možda zato što sam narcis i volim sebe ovakvog kakav jesam (smeh). Nemam odnos prema tim stvarima, nisam protivnik svega toga, ali većina fudbalera radi takve stvari. Živimo u svetu izvora, prodaje, borba da se na što više načina istakne i da se bude što ekstremniji u tim stvarima i to je ono što privlače ljude. Danas se pozitivna i negativna reklama svode na isto - rekao je Sava.