Celebrity News

Šest prosečnih plata iskeširala na Maldivima pa poručila: Pa šta, zaslužila sam!

Šest prosečnih plata iskeširala na Maldivima pa poručila: Pa šta, zaslužila sam!

Zgodna pevačica Katarina Živković ovih dana uživala je u egzotičnim Maldivima a sa ove destinacije celu sedmicu, oduševljavala nas je zanosnim fotkama sa plaže.

https://www.instagram.com/p/B40C35VnNSb/

Naime, kako pišu domaći mediji, lepa Katarina za ovo putovanje izdvojila je 3.000 evra samo za hotel i prevoz a šta je rekla tim povodom pogledajte na narednoj strani...

https://www.instagram.com/p/B4x-3CpHIcf/

- Nikada ne govorim o novcu, koliko trošim i na šta trošim, koliko zarađujem. Jedno lepo putovanje mora da vas košta. S obzirom na to da radim od 14. godine, veoma sam sposobna i vredna, radim na sebi, dosta nastupam, mislim da sam zaslužila da sebi priuštim jedno luksuzno putovanje gde ću napuniti baterije za nove radne pobede. Već sam jednom bila na Maldivima. To ostrvo je jedno od najlepših mesta za odmor i gde se pune baterije. Da bi se dobro i kvalitetno radilo, htela sam da ponovim te Maldive. Bila sam ovog puta u drugom hotelu. Stvarno sam odmarala. Pošto obožavam sportove na vodi, vozila sam skutere na vodi, flajbord... Posebno mi se dopao sibob, to je podvodni skuter, voziš se pod vodom i gledaš ribice - to me je oduševilo! Vreme je bilo lepo. Put je bio malo naporniji i zbog toga mi je žao što nisam bila malo duže. U decembru sam u Americi, pa ću probati i tamo malo da se odmaram. Preko dana na plaži, uveče uživam u zalasku sunca, jedem dobru hranu, pijem dobro vino, odmaram se, to je i poenta ovakvih putovanja. Ne ideš tamo da bi ludovao. I da hoćeš da luduješ, nemaš gde, ostrvo nije predviđeno za tako nešto.

 

Maldivi nisu za ljubav!

- To je stvar ukusa. Maldivi su malo dosadni, pa možda i nije dobro ići sa partnerom tamo, zato što može da bude monotono. Tamo ima dosta parova, parovi preferiraju Maldive, ali meni su Maldivi stvoreni za društvo - završila je Katarina.