Celebrity News

Sve za dobar spot: Maya Berović završila u kovčegu (foto)

Sve za dobar spot: Maya Berović završila u kovčegu (foto)

Nakon što je pre nekoliko meseci izdala album “Viktorijina tajna”, harizmatična umetnica Maya Berović snimila je duetsku pesmu "Legalna" sa Stefanom Dimitrijevićem Leonom, za koju je spot snimljen u hangaru. Za potrebe snimanja, Maya je uradila nešto što ni jedna pevačica nije do sada - legla je u mrtvački sanduk. Ona kaže da to nije ništa strašno.

- Nije bilo mnogo zahtevno snimanje ako volite to što radite. Potpuno sam posvećena snimanju svakog spota pa mi ne pada teško. Moram da priznam, kada sam ušla u salu i videla zlatan sanduk sa sve nakitom i dijamantima, prošla me je jeza kroz celo telo. Rekla sam da kada budem stara, svojoj deci ću reći da me sahrane na takav isti način. Želim taj dan da imam celokupnu šminku, nakit i da budem prelepo obučena. Bukvalno kao iz spota. Ideja je jako zanimljiva i niko na našim prosotrima do sada to nije uradio što me posebno raduje - rekla je pevačica.

Na pitanje kako je biti na onom svetu, Maya kaže:

- Vidite, u svim onim dijamntima, bundi i svime što prati taj čin u mom spotu, je divno. Ali to nije sve što se tiče spota, u njemu će se pojaviti brojne životinje, vojnici i drugi akteri. Ali hajde da ostavimo da to bude iznenađenje za publiku. Pesma ima odličnu energiju i smatram da će posle velikih hitova sa albuma, ovo biti još jedan koja će publici da se dopadne. Sa druge strane, ovo je moj poklon za praznike publici koja me voli i prati - rekla je Berovićeva, a nova pesma “Legalna” ugledaće svetlost dana za desetak dana.