Celebrity News

Prvo slavlje u domu Džinovića bez Meline: Ova poznata dama mu je ulepšala veče (FOTO)

Haris Džinović slavlje u domu priredio povodom Bajrama

Prvo slavlje u domu Džinovića bez Meline: Ova poznata dama mu je ulepšala veče (FOTO)

Paparaco lov printscreen/instagram/cecaraznatovic

Da je Haris Džinović slavlje u domu povodom Bajrama priredio doznalo se već sinoć.

Mreže su gorele, a gotovo sve brojne zvanice, među kojima je bilo i onih poznatih javnosti, na svojim profilima objavili su makar delić atmosfere.

Pročitajte: Toliko nisko niko ne ide! Haris progovorio o poroku! Svako veče pije litar... (FOTO)

Jasno je bilo svima da muzičar na dan najvećeg islamskog praznika nije želeo da bude sam, tačnije samo sa naslednicima Đinom i Kanom, koji su čvrsto stali uz njega nakon odluke majke Meline da napusti i dom i njih.

Smatrao je, po svoj prilici, pevač da će posle velikog razočarenja, tuge i bola biti najbolje da se sve nabrojano preseče jednom dobrom žurkom.

Haris Džinović slavlje u domu, u vili na Dedinju, koju procenjuju na 2,5 miliona evra, priredio je sa najvećom pažnjom.

instagram/cecaraznatovic

 

S jedne strane, nastojao je da ispuštuje praznik i običaje, s druge, da u što boljim okolnostima dočeka brojne zvanice i maksimalno im udovolji.

S obzirom na to da je veliki gurman i izvanredan domaćin i kuvar niko ne sumnja da je Džinović sam pripremio sva jela koja je servirao prijateljima i članovima porodice, a dok su oni uživali u ukusnoj zakusci lagano je krenuo i muzički deo večeri.

Naravno, za atmosferu je bio zadužen takođe domaćin koji je nikada jače i lepše pevao svoje hitove, između ostalog i "Kako mi nedostaješ", a u neko doba iz vile su se orili i stihovi: "Ja ništa više nemam, a to i ti znaš, hoće da mi kažu s kim to spavaš, ma šta me briga kad sam opet sam..."

instagram/cecaraznatovic

 

Da li su stihovi u ovom momentu upućeni Melini zasigurno da jesu, ona nije bila pozvana i verovatno joj je ulazak u njen stari dom nakon intervencije policije zabranjen.

Ljubav i emocije na dan praznika muzičar je podelio sa sinom i ćerkom, ali i drugaricom Svetlanom Cecom Ražnatović, koja se u teškom trenutku našla Harisu i pružila mu veliku podršku.

Pročitajte: Novi detalji u porodici Džinović - Sve, sve ali ovome se niko nije nadao

U jednom momentu je čak na svom Instagramu objavila snimak slavlja, a potom i njen i prijatelja, u okviru kog je dodala: 

Paparaco lov printscreen

 

- Ovako moja ljubav i ja slavimo Bajram. Da su svi živi, zdravi i srećni - rekla je Ceca dok je Haris sve vreme bio nasmejan, a usledio je i poljubac.

Komentari (0)

Loading