Celebrity News

Žele luksuz u svom novom domu: Ana i Rasta prave SPA centar u kući

Autor: | 19/03/2018

Žele luksuz u svom novom domu: Ana i Rasta prave SPA centar u kući

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta prave SPA centar u porodičnoj kući u naselju Medaković u Beogradu.

Poznati par je odlučio da u svom novom domu, koji je još u izgradnji, jedan sprat izdvoji samo za rekreaciju, a sadržaj će biti bogatiji nego u salonima lepote, saznaje "Informer".

- Anina želja je bila da u kući jedan deo odvoje za  SPA centar. Pošto dosta pažnje posvećuje nezi lica i tela, ona je htela da u svom domu napravi kutak za opuštanje i ulepšavanje da ne bi morala svaki dan da izlazi iz kuće. Napravila je plan šta joj je sve neophodno i angažovala arhitektu koji je njene zamisli sproveo u delo. Trenutno majstori rade na postavljanju instalacija za saunu i džakuzi - ispričao je dobro obavešteni izvor.

On objašnjava da će se na spratu za opuštanje naći mesta i za mini-teretanu, gde će Ana moći da vežba sa svojim trenerom.

- Tu će imati potpunu privatnost. Kada se bude radilo dvorište, Ana i Rasta su izrazili želju da se izgradi bazen u kojem bi mogli da se kupaju preko cele godine. Zimi bi se voda zagrevala uz pomoć posebnog sistema. Oko celog placa biće postavljena velika betonska ograda sa tujama, pa im privatnost neće biti ugrožena - kaže isti izvor.

Rasta nije imao ništa protiv Aninih želja, jedino je insistirao da i on ima svoj kutak u novom domu.

- Oni u napravili detaljni plan i program oko rasporeda u kući. Imaće nekoliko spavaćih soba, a isto toliko i kupatila. Kad su sve te najbitnije momente utanačili, dogovorili su se da svako od njih ima svoj kutak. Rasta se nije mešao oko Aninih ideja za spa, ali je rekao da želi manji studio u kući. Ionako najveći deo vremena provodi u studiju radeći pesme za sebe i druge izvođače, ovako bi bar bio kod kuće i ne bi morao da se cima - zaključuje izvor ovog dnevnog lista.