Dnevni horoskop za 31. oktobar 2025. godine: Vodolije pune ideja, Lavovi dominiraju na poslu
30/10/2025
38 min
Dnevni horoskop za 31. oktobar 2025. godine pročitajte u nastavku
Autor: Andrea Netović | 28/04/2024
Ata Images/Antonio Ahel
Malo ko zna da je recept Petra Graša za pripremu brancina sa rukolom i paradajz sosom omiljeno jelo njegove bivše izabranice Danijele Martinović, sa kojom je odnos iznenada prekinu nakon više od dve decenije i oženio se 15 godina mlađom Hanom Huljić.
S obzirom na to da se gotovo tri decenije zabavljao sa svojom sugrađankom, koja je veći deo života, kao i on uostalom, provela na primorju, nikoga nije začudilo što su morski specijaliteti dodatak njihovoj trpezi.
Ulaskom u vezu, a potom i brak sa Hanom, ćerkom svog dobrog prijatelja Tončija Huljića, Grašo navike u tom pogledu nije menjao.
I dalje kad god ima malo slobodnog vremena voli da zasuče rukave, kecelju zadene za pojas i u kuhinji sprema jela koje je naučio od oca, dede, prijatelja ugostitelja.
Činjenica da kraj sebe ima muškarca koji se ne stidi da se dohvati oklagije veoma raduje Hanu, koja se, nažalost, sve češće suočava se Petrovom prošlošću i životom koji je vodio kraj Danijele.
Antonio Anhel / Ata images
Iako je ona našla novog partnera, dok su njih dvoje dobili ćerku Albu, svako pojavljivanje u medijima otvara ranu i podseća na nešto što je bilo.
Čak i taj pomenuti recept Petra Graša za pripremu brancina stvar je prošlosti i nekakvog iskustva koje je stekao dok je još bio mladi pevač i kantautor, a za ruku je držao Danijelu.
Posno Grašovo jelo u ovim preduskršnjim danima dobro dođe, a sastojci i priprema su vam u produžetku.
Sastojci:
- 4 fileta brancina (s kožom)
- Vegeta Maestro morska so
- 300 g "chery" paradajza
- 80 g mlade rukule
Za preliv:
- 3 kašičice balzamiko sirćeta
ATA images
Kako Grašo izgleda sa keceljom možete pogledati OVDE.
Priprema:
Operete rukolu, procedite je i stavite na tanjir za posluživanje. Po njoj rasporedite paradajz presečen na pola, a filete brancina isecite tako da dobijete veće komade.
Tiganj ugrejte na srednjoj temperaturi i dodajte nekoliko kapi ulja, pa potom filete brancina stavite na ugrejan tiganj i pecite dok se dobro ne ispeku. Smanjite vatru, okrenite ribu i pecite još oko 2 minuta. Ribu posolite i sklonite sa vatre.
U staklenu činiju stavite "aceto balsamico" (balzamovo sirće), maslinovo ulje, morsku so i bosiljak. Dobro protresite da se sastojci pomešaju i prelijte preko salate. Po salati rasporedite brancine.
Prijatno!
Dnevni horoskop za 31. oktobar 2025. godine: Vodolije pune ideja, Lavovi dominiraju na poslu
30/10/2025
38 min
Dnevni horoskop za 31. oktobar 2025. godine pročitajte u nastavku
Najbolje društvo: Sa kim Mirka provodi vreme FOTO
30/10/2025
1h
Objava Mirke Vasiljević naširoko se komentariše
Prvi koraci male Senje: Marija Kilibarda podelila dirljiv trenutak iz porodičnog doma FOTO
30/10/2025
3h
Ćerka Marije Kilibarde pobrala sve simpatije
30/10/2025
4h
Popularni denser zvanično je postao penzioner, ali kaže da se nikad bolje nije osećao – ni fizički ni mentalno.
Trikovi dizajnera enterijera za elegantnu i funkcionalnu dnevnu sobu
30/10/2025
11h
Savremena dnevna soba više nije samo prostor za odmor – ona je centar svakodnevnih dešavanja, kutak u kojem se susreću stil, praktičnost i lični pečat
Komentari (0)