
31/07/2025
3h
Devojčica sa fotografije velika je glumačka zvezda i jedna od najlepših žena domaće javne scene
Autor: Andrea Netović | 28/04/2024
Ata Images/Antonio Ahel
Malo ko zna da je recept Petra Graša za pripremu brancina sa rukolom i paradajz sosom omiljeno jelo njegove bivše izabranice Danijele Martinović, sa kojom je odnos iznenada prekinu nakon više od dve decenije i oženio se 15 godina mlađom Hanom Huljić.
S obzirom na to da se gotovo tri decenije zabavljao sa svojom sugrađankom, koja je veći deo života, kao i on uostalom, provela na primorju, nikoga nije začudilo što su morski specijaliteti dodatak njihovoj trpezi.
Ulaskom u vezu, a potom i brak sa Hanom, ćerkom svog dobrog prijatelja Tončija Huljića, Grašo navike u tom pogledu nije menjao.
I dalje kad god ima malo slobodnog vremena voli da zasuče rukave, kecelju zadene za pojas i u kuhinji sprema jela koje je naučio od oca, dede, prijatelja ugostitelja.
Činjenica da kraj sebe ima muškarca koji se ne stidi da se dohvati oklagije veoma raduje Hanu, koja se, nažalost, sve češće suočava se Petrovom prošlošću i životom koji je vodio kraj Danijele.
Antonio Anhel / Ata images
Iako je ona našla novog partnera, dok su njih dvoje dobili ćerku Albu, svako pojavljivanje u medijima otvara ranu i podseća na nešto što je bilo.
Čak i taj pomenuti recept Petra Graša za pripremu brancina stvar je prošlosti i nekakvog iskustva koje je stekao dok je još bio mladi pevač i kantautor, a za ruku je držao Danijelu.
Posno Grašovo jelo u ovim preduskršnjim danima dobro dođe, a sastojci i priprema su vam u produžetku.
Sastojci:
- 4 fileta brancina (s kožom)
- Vegeta Maestro morska so
- 300 g "chery" paradajza
- 80 g mlade rukule
Za preliv:
- 3 kašičice balzamiko sirćeta
ATA images
Kako Grašo izgleda sa keceljom možete pogledati OVDE.
Priprema:
Operete rukolu, procedite je i stavite na tanjir za posluživanje. Po njoj rasporedite paradajz presečen na pola, a filete brancina isecite tako da dobijete veće komade.
Tiganj ugrejte na srednjoj temperaturi i dodajte nekoliko kapi ulja, pa potom filete brancina stavite na ugrejan tiganj i pecite dok se dobro ne ispeku. Smanjite vatru, okrenite ribu i pecite još oko 2 minuta. Ribu posolite i sklonite sa vatre.
U staklenu činiju stavite "aceto balsamico" (balzamovo sirće), maslinovo ulje, morsku so i bosiljak. Dobro protresite da se sastojci pomešaju i prelijte preko salate. Po salati rasporedite brancine.
Prijatno!
31/07/2025
3h
Devojčica sa fotografije velika je glumačka zvezda i jedna od najlepših žena domaće javne scene
Ćerka Goce Tržan objavila fotku u kupaćem: Evo kako je pevačica reagovala
31/07/2025
4h
Lena Marinković pozirala u atraktivnom izdanju
Ovo niko nije očekivao: Zorica Brunclik potpisala ugovor sa Mitrovićem
31/07/2025
6h
Zorica Brunclik sklopila dogovor sa Mitrovićem, vlasnik ružičaste televizije sve obelodanio
Milan Marić danas proslavlja rođendan: Ovo je njegova najveća želja
31/07/2025
7h
Milan Marić napunio 35 godina, čestitke samo pristižu na njegovu adresu
Đina potvrdila glasine: Moja majka nije mogla da zaspi...
31/07/2025
8h
Đina Džinović otvorila dušu na Instagramu i rekla kakav odnos ima sa majkom.
Komentari (0)