
Veliko priznanje Nikoline Kapor posle 12 godina braka: Saša i ja smo se rastali...
14/09/2025
6h
Veliko priznanje Nikoline Kapor stiglo posle 12 godina braka
Autor: Andrea Netović | 28/05/2024
Mirko Tabašević
Zahvaljujući vernom fanu recept Olivere Balašević za kuglof sa višnjama dospeo je do javnosti.
Naime, Balaševićeva udovica zamoljena je da podeli kulinarsku tajnu koja zasigurno stoji skrivena u njenom ručno pisanom kuvaru nasleđenom još od bake.
Obožavalac ili pak obožavateljka prokomentarisala je da se iz doma književnice miris širi, zbog čega bi bilo lepo da ona i sa drugima podeli kako je napravila preukusan kolač.
- Draga Olja, da li biste objavili recept za kuglof? Puno poljubaca šaljemo. Molim vas za recept, miriše do Limana.
Mirko Tabašević
Istoga trena recept Olivere Balašević završio je na njenom profilu sa svim potrebnim informacijama.
Sastojci:
- 500 grama višanja
- 4 jaja
- 160 grama brašna
- kašika griza
- 100 ml jogurta
- korica limuna
- 120 grama šećera
- 30 ml ulja
- 1 prašak za pecivo
- prstohvat soli
- malo putera za kalup
uliana-kopanytsia- vyc50SOrX10-unsplash
Priprema:
Umutiti belanca, dodati brašno, prašak za pecivo, žumanca, koricu limuna, ulje, jogurt, pa sjediniti sve varjačom.
Na dno kalupa stavite par višanja, koje su prethodno odstojale sa grizom, dodajte potom deo testa i tako dok ne potrošite sve višnje i testo. jametlene- reskp-9JRkYeoGcSY- unsplash
Kalup stavite u prethodno zagrejanu rernu i pecite na 180 stepeni Celzijusovih 40 minuta.
Veliko priznanje Nikoline Kapor posle 12 godina braka: Saša i ja smo se rastali...
14/09/2025
6h
Veliko priznanje Nikoline Kapor stiglo posle 12 godina braka
Iz doma Katarine Grujić stigle lepe vesti: Marko Gobeljić dirnut do suza FOTO
14/09/2025
9h
Katarina Grujić i Marko Gobeljić slave
Deo je mnogih domaćih filmova i serija koje volite: OVO je sin Aleksandra Berčeka
14/09/2025
10h
Sin Aleksandra Berčeka takođe je u filmskoj industriji i veoma je uspešan
Dragana Mićalović ima sjajan predlog za ručak od samo 500 dinara: Isprobajte ga još danas
14/09/2025
18h
Recept Dragane Mićalović za ručak koji osvaja na prvi zalogaj
Komentari (0)