Celebrity News

Topalko dobio ponudu od Olivere Balašević koju nije mogao da odbije: Nije joj bilo važno što je sa ženom, pozvala ga je telefonom

Nepristojne ponude Topalko ignoriše

Topalko dobio ponudu od Olivere Balašević koju nije mogao da odbije: Nije joj bilo važno što je sa ženom, pozvala ga je telefonom

Instagram/ Oliverabalasevic/ Topalkotop

Nepristojne ponude Topalko je tokom karijere bespogovorno odbijao.

Uvek se držao svog stava, bio apolitičan, drugačiji od svih, jer drži do sebe i radi samo ono što mu prija duši.

Pročitajte: Topalkov dom na reci je san svake porodice i njegovo i Vesnino ljubavno gnezdo - Jedan detalj otkriva istinu o ovoj porodici (FOTO)

Ono što je, pak, trebalo ili bilo poželjno učiniti zbog novca tvrdi da nikada nije radio, niti će.

Najsrećniji je kada sedi na svom brodiću i peca ribu, ne libi se da pokosi, poore, zasadi, gaji stoku, što je pokazao i u rijaliti šou programu “Farma”, a tvrdi i da je u stanju mesecim da ne peva ukoliko uslovi nisu adekvatni.

Sve navedeno mnogo puta tokom karijere dovodilo ga je u nezavidnu situaciju, a poslednjih par meseci priča se i kako se zamerio ljudima sa vodećih državnih pozicija, te da ne radi više koliko je radio.

Antonio Ahel/ATAImages

 


To i još mnogo toga ispričao je Topalko u “Pričaonici” Sanje Ćulibrk, gde se osvrnuo i na poznanstvo sa Oljom i Đoletom Balaševićem.

Naime, još tokom učestvovanja u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” Milan se izjasnio da bi, pošto obožava da sluša i da izvodi Balaševićeve pesme, voleo da mu on napravi jednu.

Na taj događaj muzičar je gotovo i zaboravio kada je dobio telefonski poziv koji mu je život promenio i svakako doneo novu notu njegovoj karijeri.

- Meni jedan dan zvoni telefon, ja se javim, kažem: “Molim”. “Dobar dan, gospodine, ovde Olivera Balašević.” Kažem: “Molim?” Ona ponovi: “Ovde Olivera Balašević.” Ja pitam: “Je l' ona Olivera?” Kaže: ”Ona” - prepričao je prvi kontakt sa suprugom Đoleta Balaševića Topalko, pa nastavio s osmehom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ja kažem: ”Čime mogu da zaslužim ovu čast, kažite mi, molim vas?” Kaže:” Pa evo sedimo kod kuće i kaže Đole, pozovi Topalka da dođe na kafu, imamo nešto da ti ponudimo.”
Milanovom oduševljenju nije bilo kraja, dogovorio se sa Oliverom da sutra dođe kod njih u Novi Sad, što je i učinio:

- Kad sam ušao u kuću, bila je Olja, ali Đoleta nema, ja gledam oko sebe da mi neko nije namestio zezanje, ne mogu da verujem.

- Nema čoveka, pitam gde je, kaže: ”Ma tu je, otišao u prodavnicu da kupi neki sok”. Ja i dalje mislim da me neko namestio, skrivena kamera.

- Ulazi čovek sa sve kesama i stoji, ja kažem: ”Je l' mogu da vas zagrlim?” Kaže:“ Ma možeš, nisam znao koji sok piješ”. Jao ne pijem ništa, ne treba mi ništa samo hoću da te vidim.

- Njihov sin organizovao je takmičenje MMA boraca u Novom Sadu u Spensu  “Megdan” pa su oni došli na ideju kako ja treba da otpevam himnu bez muzike pre toga, a zauzvrat kaže on meni: ”Ja ću da napravim jednu pesmu koja će se isto zvati Megdan i ja nju poklanjam tebi”.

Pročitajte: Olivera Balašević otvorila vrata svog doma! Nakon Đoletove smrti ništa više nije isto (FOTO)

- Pošto ovi sad momci iz organizacije kažu: ”To je suviše meko, nama treba rok stvar da puca jer to je borba”. Ja ću njima napraviri tu rok verziju a tebi da poklonim ovu pesmu, to je tvoja pesma.

Mirko Tabašević

 

Mnogo pristojnih i nepristojnih ponuda Topalko je tokom karijere čuo, ali ovu nikada neće zaboraviti. 

Komentari (2)

Loading