Celebrity News

Olivera Balašević otvorila vrata svog doma! Nakon Đoletove smrti ništa više nije isto (FOTO)

Dom Olivere Balašević nakon Đoletove smrti drugačiji je

Olivera Balašević otvorila vrata svog doma! Nakon Đoletove smrti ništa više nije isto (FOTO)

Mirko Tabašević

Dom Olivere Balašević, ubrzo nakon Đoletove smrti, navodno je potpuno renoviran.

Kuća opevana u Balaševićevoj pesmi, koja je generacijama u vlasništvu porodice, za početak je navodno dobila novo dvorište sa bazenom, baštenski nameštaj i dekoraciju.

Pročitajte: Olivera Balašević ponovo blista - Zbog ovoga ona ima osmeh na licu (FOTO)

Potom je Đoletova supruga u sklopu doma otvorila prodavnicu unikatne garderobe, gde često kupce poslužuje čajem i kolačima iz svoje kuhinje.

 

 

Kako tačno izgleda prostor u kom Olivera priprema svoje specijalitete, moglo se videti pre više od deset godina u emisiji „TV lica kao sav normalan svet”, a od tog momenta spisateljica više nije dozvoljavala da iko zaviri u njen kutak. 

U razgovoru sa Tanjom Peternek te godine Đole i Olivera, osim što su pokazali kako im unutrašnjost doma izgleda, prisetili su se prošlih dana, perioda kada su se upoznali, pa venčali.

Mirko Tabašević

 

Njihovim pričama najbolje su posvedočile fotografije koje su tada stajale na zidu preko puta okruglog trpezarijskog stola.

Iza mesta gde se obedovalo bila je smeštena ostava prepuna domaćih proizvoda, od džema preko slatkog do ajvara i paprika u pavlaci.

Pročitajte: Nema više skrivanja - Dve godine od Đoletove smrti, NOVA LJUBAV Olivere Balašević više NIJE TAJNA! Pogledajte fotografije

Ako je verovati novim slikama koje je Balaševićeva udovica nedavno objavila na društvenim mrežama, reklo bi se da ni ostave ni stare trpezarije više nema.

Instagram/olivera.balasevic

 

Dom Olivere Balašević navodno je iznova dekorisan, o čemu najbolje svedoči prelakiran parket i dugački trpezarijski sto za šest osoba.

Reč je o stilskom komadu koji zasigurno mnogo košta, a utisak je da je oplemenio prostoriju koja ima čak dva velika prozora koja gledaju na baštu i garažu.

instagram/olivera balasevic

 

 

Oliverina trpezarija svetla je sa predivnim belim zavesama, dok je primetno da je tepih uklonjen.

Razlog su zasigurno unuke spisateljice, koje su još uvek male, posebno Vera ćerka njenog sina Alekse, koja obožava da provodi vreme kod bake i sa njom sprema ručak, puzi i pravi nestašluke.

 

Komentari (0)

Loading