Celebrity News

Ima li razloga da strahujete? Retrogradni Merkur Danijeli Dimitrovskoj zadaje ozbiljne MUKE, a evo šta vi da očekujete u narednom periodu

Retrogradni Merkur Danijeli Dimitrovskoj zadaje muke

Ima li razloga da strahujete? Retrogradni Merkur Danijeli Dimitrovskoj zadaje ozbiljne MUKE, a evo šta vi da očekujete u narednom periodu

Retrogradni Merkur Danijeli Dimitrovskoj pomrsio konce.

Veoma intenzivan retrogradni Merkur počeo je pre dva dana, 23. avgusta i završava se 15. septembra, a gotovo nijedan horopski znak neće biti pošteđen njegovog uticaja.

Shutterstock

 

 

Retrogradni Merkur biće u znaku Device, te će u fokusu biti komunikacija, nezavršeni poslovi i finansije , a ukoliko se u narednom periodu osetite umorno i dezorijentisano, kao da niste sasvim svoji, postoji velika verovatnoća da će to biti zbog njegovog dejstva.

Pročitajte: Danijela, tebe smo čekali! Dimitrovska se oglasila brutalnom porukom nakon što se saznalo da Ognjen ima novu devojku (FOTO)

Ništa manje od uticaja ove ozloglašene planete ne strahuju ni naše javne ličnosti, a iako je rođena u znaku Bika koji uz Jarca ovog puta skoro da neće osetiti da planeta komunikacije ide unatrag, retrogradni Merkur Danijeli Dimitrovskoj po svemu sudeći zadavao je ozbiljne muke.

 

 

- Ja sam se samo javila da vam poželim srećan početak retrogradnog Merkura i da bude što nežniji prema svima nama. Samo lagano ovog puta, nismo spremni, nismo - rekla je ona u svom simpatičnom videu na Tik-Toku kojem je sa pratiocima podelila zabrinutost.

Printscreen Blic Tv

 

 

Prelepa Danijela, koja je inače nedavno okončala brak sa Ognjenom Amidžićem postom je otkrila da je upravo ovaj period za nju jako nezgodan i da joj se dešavaju nimalo lepe stvari, a evo koja četiri horoskopska znaka su ipak najpogođenija Merkurovim kretanjem.

Pročitajte mesečni horoskop za avgust!

Blizanci:

Blizanci, kao vazdušni znak, poznati su po svojim komunikativnim sposobnostima i brzom razmišljanju. Međutim, tokom retrogradnog Merkura u Devici, Blizanci bi mogli da se suoče sa izazovima u komunikaciji. Oni mogu doživeti neslaganja, imati problema da jasno artikulišu, pa čak i da se suoče sa tehnološkim kvarovima. Zbog toga je ključno za Blizance da paze na svoje reči i još jednom provere sve informacije pre nego što ih proslede kako bi izbegli potencijalna pogrešna tumačenja.

Devica:

Pošto jeMerkur retrogradan u njihovom sopstvenom znaku, Device mogu biti duboko pogođene. Njihova izbirljiva priroda može postati naglašena, što rezultira preteranim i samokritičnim razmišljanjem. Ovaj period može zahtevati od Devica da preispitaju svoje ciljeve, odnose i opšti životni pravac. Za njih je od vitalnog značaja da se bave brigom o sebi, budu ljubazni prema sebi i traže podršku od svojih najmilijih tokom ove introspektivne faze.

Strelac:

Strelac, vatreni znak ozloglašen po svojoj slobodoumnoj, preduzimljivoj prirodi, možda oseća efekte retrogradnog Merkura u Devici koji se ogledaju u njegovom osećaju za pravac i planiranje. Strelčevima se mogu dešavati kašnjenja u putovanju ili smetnje, mogu se suočiti sa problemima sa papirologijom ili vizama i bore se da organizuju svoje dnevne obaveze.

Ribe:

Ribe su sklone da budu pronicljive i podložne emocijama. Dok je Merkur retrogradan u Devici, verovatno će iskusiti pojačane emocije i veću osetljivost. To može rezultirati neskladom u njihovim odnosima i jasnom potrebom za komunikacijom. Za Ribe je od vitalnog značaja da se upuste u praksu brige o sebi, uspostave zdrave granice i efikasno saopšte svoje potrebe za očuvanjem harmonije tokom ove verovatno burne faze.

Komentari (0)

Loading