Celebrity News

Zabava za pamćenje za mezimicu Manuelu: Evo kako Dragana Mirković i Toni Bijelić proslavljaju rođendan ćerke jedan detalj upada u oči (FOTO)

Ćerka Dragane Mirković 20. rođendan obeležava raskošnom žurkom

Zabava za pamćenje za mezimicu Manuelu: Evo kako Dragana Mirković i Toni Bijelić proslavljaju rođendan ćerke jedan detalj upada u oči (FOTO)

Predivnom proslavom u porodičnom dvorcu na obodu Beča ćerka Dragane Mirković 20. rođendan slavi, a estradna umetnica i njen izabranik Toni Bijelić ne kriju ponos tim povodom. Bogati biznismen i pevačica sve su učinili kako bi njihova, navodno skromna, naslednica dobila sve što je za taj dan poželela, a čak su ispoštavali i njenu želju da od rođendana ne prave veliku pompu. Zvanica na spisku stoga nema mnogo, ipak dekoracija, hrana i piće pripremljeni su kao za pripremu punoletstva.

Pročitajte: Čekanje se isplatilo: U dvorac Dragane Mirković STIGLA PRINOVA! Pogledajte prvu fotografiju

Instagram

 

Rođendanska torta privukla je sve poglede, kao i sama slavljenica svojim besprekornim stajlingom. Duga crna kosa, uredni nokti, nude make up, sve u skladu sa njenim uzrastom, a mnogi koji su je tako sređenu videli komentarisali su da mnogo podseća na majku iz mlađih dana.

Pročitajte: Posle Majbaha za 8. mart, Toni Dragani Mirković priredio još jedan spektakl! Pogledajte privatne fotografije sa odmora iz snova

Instagram

 

Kako vreme prolazi Manuela Bijelić sve više liči na Draganu, likom a bogami i temperamentom. Nedavno se odvažila da otvori "Instagram" profil i svoju intimu podeli s javnošću, što je učinio i njen brat Marko. Tako sada svi oni koji su se pitali kako naslednici folk zvezde izgledaju, mogu to i da saznaju i prate kao na dlanu njen život.

Pročitajte: Bubnjevi su bili njegova strast, danas je još veći zavodnik: Da li znate da je ovaj muzičar bio dečko Dragane Mirković? (foto)

Instagram

 

Ćerka Dragane Mirković 20. rođendan obeležava, a roditelji i brat se ni ne trude da skriju sreću. Goste nasmejani dočekuju i trude se da svako bude ispoštovan, a ponajviše da slavljenici bude lepo i nezaboravno. Pevačica je čak na svom profilu objavila nekoliko fotografija i ćerki poručila:

- Srećan ti rođendan sunce moje. 

Pročitajte: Raskrinkani milioni Dragane Mirković! Evo kako pevačica ZAISTA dolazi do para

 

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading