Celebrity News

Ćerka Dragane Mirković nosi kratku haljinu, okružena luksuzom na krovu: Ovako izgleda kada dete milionera slavi 20. rođendan (FOTO)

Ćerka Dragane Mirković obeležila je 20. rođendan po drugi put

Ćerka Dragane Mirković nosi kratku haljinu, okružena luksuzom na krovu: Ovako izgleda kada dete milionera slavi 20. rođendan (FOTO)

Manuela Bijelić, ćerka Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, pre par dana napunila je 20 godina što su ponosni roditelj obeležili lepom proslavom u svom dvorcu na obodu Beča. Vodeći se time da naslednica milionera zaslužuje samo najbolje pevačica i njen izabranik nisu štedeli čak ni kada je Manuela nedavno izrazila  želju da ponovo priredi žurku, ovoga puta za svoje prijatelje, ali ne bilo gde već na krovu jedne zgrade.

Pročitajte: Čekanje se isplatilo: U dvorac Dragane Mirković STIGLA PRINOVA! Pogledajte prvu fotografiju

Instagram

 

Sama pomisao na to da su slavljeničine zvanice uživale u pogledu na krovove grada impozantna je, ali tu se nije stalo. Ćerka Dragane Mirković imala je i predivnu tortu u šarenom stilu, ali vrlo raskošnu, služio se šampanjac, a među posebnim gostima našao se i njen rođeni brat Marko, koji se bavi reli trkama i vrlo je uspešan u tome. Brat i sestra uslikali su se zajedno što je ćerka Dragane Mirković potom objavila na svom "Instagram" profilu, a to je možda i prvi put da ih javnost vidi zajedno.

Pročitajte: Obrazovan, zgodan i bogat: Možete li da pogodite ko je mladić sa fotografije? Mama mu je velika srpska muzička zvezda

Instagram

 

Lepa slavljenica je potom podelila i fotografije sa rođacima, prijateljima a tu se mogao videti i delić atmosfere. Mnogi koji su prisustvovali tvrde da je bilo ludo i nezaboravno.

Pročitajte: Posle Majbaha za 8. mart, Toni Dragani Mirković priredio još jedan spektakl! Pogledajte privatne fotografije sa odmora iz snova

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading