Celebrity News

Stigao još jedan zet u dom Željka Mitrovića, takođe je vrlo imućan, a evo čime se bavi i koliko je zgodan (FOTO)

Zet Željka Mitrovića mlad je i perspektivan momak

Stigao još jedan zet u dom Željka Mitrovića, takođe je vrlo imućan, a evo čime se bavi i koliko je zgodan (FOTO)

Kristina Mitrović, ćerka Željka Mitrovića odavno je predstavila svoga dečka milijardera Iliju iz Ukrajine, o kojem svi pričaju, a sada je došao red da izabranika javnosti pokaže i njena sestra bliznakinja Andrea. Novi budući zet Željka Mitrovića na instagramu se predstavlja kao Šon Parnet i neverovatno je zgodan.

Pročitajte: Raskoš na sve strane: Zavirite na rođendan unuke Željka Mitrovića, a tek da vidite koji skupoceni poklon je Emilija dobila od dede (FOTO)

Šon i Andrea u vezi su dve godine i svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije na “Instagramu”. Upravo iz njih zaključili smo da mladić iako nosi strano ime zapravo ima korene u Srbiji.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda: Otkrivena tajna bogatstva zeta Željka Mitrovića

Bavi se medicinom, završio je Medicinski fakultet u Beogradu, voli tenis i vaterpolo i Andreu kojoj skida zvezde s neba. Pre par meseci priredio joj je neverovatno rođendansko iznenađenje u Parizu, sa stotinama ruža i sveća sa pogledom na Ajfelov toranj.

Pročitajte: Ona mu je rodila prvo unuče: Upoznajte snaju Željka Mitrovića, ovaj detalj niste znali o njihovom odnosu (FOTO)

Zet Željka Mitrovića beskrajno je romantičan stoga svoju izabranicu često privatnim avionom vodi na omiljene destinacije Kan, London, Napulj… a neretko mladi par obilazi i lepote Srbije.

Pročitajte: Niko nema tasta kao oni: Željko Mitrović proslavio 55. rođendan, zetovi u đakuziju nazdravljaju (video)

Vlasnik Pink televizije već je imao prilike da upozna ćerkinog izabranika i ne krije da mu se dopada. Ukoliko se Šon odluči da u neko doba zaprosi Andreu zasigurno će imati njegov blagoslov.

 


 

Komentari (0)

Loading