Lepota

Najnoviji make up Manuele Bijelić ćete odmah isprobati: Na koga vas ćerka Dragane Mirković podseća ovako našminkana (FOTO)

Izgled Manuele Bijelić neretko se u zadnje vreme komentariše

Najnoviji make up Manuele Bijelić ćete odmah isprobati: Na koga vas ćerka Dragane Mirković podseća ovako našminkana (FOTO)

Kada je odlučila da otvori "Instagram" profil ćerka Dragane Mirković Manuela Bijelić bila je svesna da će privući veliku pažnju kako medija tako i brojne publike njene majke. Već u prvim danima dobila je znatan broj pratilaca, nadasve mlađe populacije koja je u njoj pronašla uzora. Izgled Manuele Bijelić nešto je što su njene obožavateljke odmah iskopirale, a posebno su mnoge komentarisale da im se dapada njen način šminkanja.

Pročitajte: Svi ogovaraju Manuelu! Ćerka Dragane Mirković novim fotografijama izazvala haos na Instagramu

 

 

Manuela ne voli jak make up, uglavnom se fokusira na trepavice i karmin, a ni ovoga puta iz te svoje mini riutine nije mnogo iskočila, sa jednom malom razlikom. Budući da je povod bio večernji izlazak na kapke ona je stavila alajner koji je malo više naglasila po ivicama i tako svoje divne braon oči, koje je naslednica od pevačice iskosila.

Pročitajte: Ćerka Dragane Mirković nosi kratku haljinu, okružena luksuzom na krovu: Ovako izgleda kada dete milionera slavi 20. rođendan (FOTO)

 

 

Malo je onih koji nisu prokomentarisali da tek sad ovako našminkana Maunela podseća na svoju majku, a najpre na tetku Dušicu koja takođe spada u red žena retke lepote.

Pročitajte: Ko bi se ovome nadao: Manuela donela neočekivanu odluku, Dragana Mirković nemoćna da bilo šta promeni

 

 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading