Lepota

Nova frizura Berguzar Korel učinila ju je drugom ženom: Imate li vi hrabrosti da ovo uradite sa šiškama? (FOTO)

Nova frizura Berguzar Korel izazvala salvu reakcija

Nova frizura Berguzar Korel učinila ju je drugom ženom: Imate li vi hrabrosti da ovo uradite sa šiškama? (FOTO)

Berguzar Korel glumica je koja je svojom lepotom očarala Srbiju kada je serija "1001 noć" u kojoj je tumačila glavnu ulogu počela još davne 2011. godine da se emituje na našim prostorima. Inače bila je to prva turska serija koja je emitovana kod nas, a veličanstvena Šeherezada osvojila je srca mnogih. Sa suprugom Halitom Ergenčom, poznatijim kao Sulejman iz istoimene serije, ona uživa kako u ljubavi tako i velikoj popularnosti, a iako se sa malih ekrana povukla te posvetila porodici svaki njen korak prati se u stopu. Tako je izgled lepe glumice neprestano na meti komentara, a nova frizura Berguzar Korel glavna je tema ovih dana, kako turske tako i domaće javnosti.

Glumica je na svom "Instagram" profilu koji verno prati više od dva miliona ljudi, objavila fotografiju i mnoge šokirala imajući u vidu da se turska lepotica odvažila na drastičnu promenu izgleda.

Pročitajte: Šeherezada i Sulejman objavili NAJLEPŠE VESTI! U ovaj dom je došla sreća i slavlje je u toku (FOTO)

 

 

 Ona je naime svoju tamnosmeđu kosu osvežila svetlijim pramenovima, a odlučila se i da skrati šiške što je znatno doprinelo promeni.

- Opet ja to uradih - napisala je uz šaljivi emotikon dok komentari na račun njenog mladalačkog izgleda nisu prestajali da se nižu i svi se slažu da je nova frizura Berguzar Korel savršeni izbor za jesenje dane te da joj savršeno pristaje.

Pročitajte: Ona jednostavno nema sreće - Sulejman OSTAVIO trudnu suprugu, ona iz inata donela odluku koja je zaprepastila javnost

 

 

Inače, ovo nije prvi put da glumica iznenadi svoje fanove promenom frizure, a najdrastičnija je bila ona kada je dugu, bujnu kosu odsekla za potrebe snimanja poslednje epizode serije "Ti si moja otadžbina". Tada se Berguzar ošišala na kraći bob, a mnogi su bili šokirani imajući u vidu da je kosa bila ne samo njen zaštitni znak već i izvor prihoda, zahvaljujući unosnim reklamama koje je snimala. 

 

Komentari (0)

Loading