Lepota

Izgled Nataše Tapušković naišao na negativne reakcije: Promeni frizuru, izgledaš kao tetka! Kako se vama dopada? (FOTO)

Izgled Nataše Tapušković privukao je dosta pažnje tokom sinoćne premijere

Izgled Nataše Tapušković naišao na negativne reakcije: Promeni frizuru, izgledaš kao tetka! Kako se vama dopada? (FOTO)

Izgled Nataše Tapušković, svojevremeno kada se ona tek pojavila na javnoj sceni, nije mogao ostati neprimećen. Glumica raskošnog talenta dobijala je komplimente jednako za lepe crte lica koliko i za rad, a malo je bilo onih koji bi se mogli usprotiviti mišljenju da poseduje nešto posebno, takozvani X faktor. S godinama Nataša je dobila po koju boru, međutim, to nije u velikoj meri uticalo na njenu lepotu i gracioznost te se i dan danas ona svrstava među najlepše umetnice.

Pročitajte: Ana Ivanović opet zadivila: Ovako se nosi komad bez kojeg se ne može zamisliti jesen FOTO

Boško Karanović

 

Poput mnogih dramskih umetnica Nataša se oduvek mogla pohvaliti i istančanim ukusom za modu, a upravo to je bio razlog negativnih komentara na račun njenog stajlinga kada se sinoć pojavila na premijeri filma "Komedija na tri sprata" održanoj u mts dvorani.

Pročitajte: Neumorno je tražila muža a onda se pojavio ON! Evo kako izgleda suprug Nataše Tapušković: Zaprosio ju je nakon mesec dana zabavljanja (FOTO)

Boško Karanović

 

Nataša je, naime, prošetala u dubokim čizmama na potpeticu, crnoj suknji ispod kolena, sivo-beloj dužoj majici i braon kožnoj jakni koju je upotpunila svetlom torbicom, ipak ništa od pomenutog nije toliko pažnje privuklo koliko njena frizura koja je podsećala na one iz devedesetih. Izgled Nataše Tapušković istoga trena postao je tema javnosti, a ni njeni fanovi nisu je štedeli. Pojedini su se zapitali odakle joj ideja da je taj vid feniranja kose još uvek u modi, a bilo je i onih koji su otresito prokomentarisali da to više ni starije osobe ne nose.

Komentari (0)

Loading