Lepota

Izgled Tanje Banjanin više nije isti... Razvod i lomovi ostavili trag na njenom licu, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Izgled Tanje Banjanin, zbog specifične lepote, privlačio je oduvek pažnju javnosti

Izgled Tanje Banjanin više nije isti... Razvod i lomovi ostavili trag na njenom licu, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Pored pesama, raskošnog glasa izgled Tanje Banjanin svojevremeno je bio u fokusu javnosti, bar je tako bilo dok se pop zvezda aktivno bavila muzikom. Budući da joj godinama unazad pevanje nije primarni zanat Tanja je u velikoj meri korigovala stil odevanja i navika uopšteno, koje se uglavnom odnose na ležerno oblačenje, patike, džins, ali i lice bez make upa.

Pročitajte: Beba ima dva meseca, a on kaže da je zaljubljen u drugu: Tanju Banjanin suprug hladnokrvno ostavio posle porođaja

Andreja Damnjanović

 

Neočekivano, vlasnica brojnih hitova se u pomenutom izdanju pojavila i na sahrani kolege Kornelija Kovača, za koju je znala da će biti medijski ispraćena. Tanja je, naime, uslikana dok korača ka kapeli sa cvećem u rukama, vidno potrešena i nema od bola

Pročitajte:Borila se s bolešću, a evo kakav je izgled Tanje Banjanin danas i čime se bavi

Boško Karanović

 

Osim tugu, koja se videla u njenim očima, fotoreporter zabeležio je i odsustvo make upa na njenom licu, što je narednih dana bila tema razgovora instagramera. Dok su pojedini komentarisali da je nude make up postao sastavni deo beauty rutine te da je trebalo bar puder da stavi, mnogi drugi su pak pohvalili Tanju što nije podlegla trendovima i istakli da je uprkos godinama i dalje lepa.

Komentari (2)

Loading
vladanka

13:56 14.03.2023

A od čega onda živi, a pevačica je.?!Pošto ne peva.Ko je izdržava i gde se sada prilepila?